23948sdkhjf

DBFU

Plus

DBFU tilfreds med stramningerne for importbiler

Dansk Bilforhandler Union hilser Motorstyrelsens øgede kontrol velkommen, men peger også på problemer med flere af initiativerne.

Plus

Motorstyrelsen kontrollerer flere toldsyn mod snyd

Mindst 10 procent af importerede brugtbiler vil være kontrolleret i år for at modvirke afgiftssnyd, oplyser styrelsen.

Plus

Corona og konsekvenserne
Et meget stille marked for brugte biler

Karl-Ove Pedersen fortæller her om corona-konsekvenserne for DBFU’s medlemmer.

Plus

Godt brugt - en direktør takker af

Direktør Karl-Ove Pedersen, 65 år, er på vej mod pension - men først skal hans afløser findes hos Dansk Bilforhandler Union, DBFU.

Corona og konsekvenserne
Organisationer i alarmberedskab

Autobranchens organisationer er kommet på overarbejde i takt med corona-virussen spredes. DBFU aflyser generalforsamling.

DBFU’s medlemmer skal sælge Codan-forsikringer

Bilforhandler får medhold i principsag

En bilforhandler hæfter ikke for fejl og mangler, når årsagen hertil kan henføres til ændringer, som bilkøberen selv har foretaget på bilen. Dansk Bilforhandler Union glæder sig over dommen i den seks år lange BMW-sag.

DBFU ønsker seriøsitet!

Brugtbilforhandlernes organisation giver Henrik Thomsen fra Silkeborg Bilernes By svar på tiltale.

DBFU: Godt at også import af nye biler undersøges

Brugtvognsforhandlernes organisation, DBFU, glæder sig over, at også bilimportørerne værdifastsættelse af nye biler kigges efter i sømmene af skattemyndighederne.

Plus

Billigere biler kostede branchen dyrt

De tre afgiftsomlægninger kostede autobranchen én milliard kroner. Det blev især kostbart som følge af lavere brugtbilpriser.

Plus

Prissyn skal stoppe eksportsvindel

Skatteministeriet langer ud efter autobranchen i sager om svindel med eksport. Forening mener, at toldsyn løser problemet.

Plus

Brugtbilforhandler taber principiel sag til FDM

FDM glæder sig over dom ved landsretten i købelovssag om en billig bil, der brød sammen 12 dage efter købet - DBFU ærgrer sig efter først at have vundet i ankenævn og byretten.

Plus

Brugtvognsforhandlerne tager fossil-forbud roligt

Hos Dansk Bil Forhandler Union maner direktør Karl-Ove Pedersen til besindighed og udtaler, at statsministerens udmelding ikke vil betyde det store her og nu.

Plus

Principiel sag om eftermonterede dele for landsretten

FDM og brugtbilforhandlerne i DBFU er uenige om først ankenævnets og siden byrettens afgørelse om en bilejers klage over fejl og mangler - efter selv at have ændret sin BMW.

Plus

Brugtvogns-forhandlere med i SMV-fællesskab

Plus

Turbulent år for brugtvognsforhandlerne

Efterdønninger fra de langvarige politiske trakasserier om afgiftsnedsættelserne i efteråret har endnu ikke helt lagt sig og blev debatteret af DBFU-medlemmer på generalforsamling.

Bilforhandlere gearer sig til skjulte leveringsomkostninger

Nye regler kan udfordre indtjeningen samt øge udgiften for forbrugeren, mener DBFU og Bilbasen/Bilinfo, der er klar med hjælp og muligheder.

Plus

DBFU-formand vinder over FDM i sag ved Højesteret

Bilforhandler Jeppe Ruby Laursen, Bilhuset Laursen A/S, finder det som bilsalgs-formand utilfredsstillende, at FDM prøver ankenævnsafgørelser i retten. FDM vurderer, at deres bilistmedlem er større vinder i sagen beløbsmæssigt end bilforhandleren.

Mange bilfolk fik nyt om afgifter og persondata

Plus

FDM anker forhandlers sejr

Brugtbilforhandlernes brancheorganisation glæder sig over byretsdom om et motorhavari på 17 år gammel bil. FDM vil have prøvet sagen ved landsretten.

Plus

Brugtbilforhandlere: FDM tåler ikke at tabe i Ankenævn for Biler

Bilforhandlerne i DBFU mener, at FDM modarbejder ankenævnets afgørelser ved at anlægge for mange retssager, når autobranchen vinder over bilejere. FDM og øvrige organisationer i autobranchen afviser kritikken.

Forhandlere vil ikke lege bank

1

Derfor konfiskerede Skat bil med far bag rat

Aaskov Automobiler i Varde dybt rystet over sag, der førte til konfiskation af bil og inddragelsen af faste prøveplader.

DBFU-pres lønner sig

Send til en kollega

0.079