23948sdkhjf

SEMLER

Plus

Semler skærer ned på antallet af VW-forhandlere

De danske VW-forhandlere får nye kontrakter fra 1. april 2020 - ligesom i hele Europa. Det betyder færre ejere, mens antallet af udsalgssteder bevares.

Fire importørers valgdrømme

Dribe vil ændre måden danskerne har bil på

Politikere vil stoppe skattefinte for dyre firmabiler

En bil til 1,9 millioner kan som firmavogn slippe med at blive beskattet, som om den kostede 1,2 millioner.

Plus

Top 100
Duellen på bilsalg

TOP 100: De to største bilimportører omsætter næsten det samme som resten. Men hvordan er Semler og Interdan gearet til fremtidens udfordringer?

Plus

Semler sætter fart på det digitale bilsalg

Danskerne vil inden længe kunne foretage bilkøbet langt mere digitalt. Semler Gruppen sætter nu for alvor turbo på den digitale udvikling med ansættelsen af Kristoffer de Hemmer Hamborg som ny direktør for digital vækst og e-business og vil allerede i 2018 lancere nye muligheder for bilkøberne.

Studerende kan snart få lift af selvkørende bus

Bilimport-mastodont fik ridser i overskuddet i 2017

Plus

Livsbegivenheder viser vejen for Dribe

Plus

Nu kommer Semlers store leasing-modsvar

Platformen Dribe er klar med 30 dages leasing af alt fra en VW Polo og til en Lamborghini. Vi går bag om platformen, der både skal rumme privatbiler, erhvervsbiler og på sigt skal kunne sælges til udlandet.

Rutineret frontfigur for Semler takker af

Efter 37 år i bilbranchen forlader vicekoncerndirektør Kim Skovgaard Rasmussen sin stilling i toppen af Semler Gruppen. Den rutinerede bilmand vil nu bruge mere tid på sig selv og sin familie, mens han stadig også holder sig knyttet til branchen.

Plus

Rokaden i Semler fortsætter

Plus

Volkswagen Danmark udnævner ny direktør

Mads Ries Lauvring er udnævnt til direktør for VW Danmark (personvogne). Han har mere end 25 års erfaring fra bilbranchen og overtager stillingen fra Ulrik Drejsig, der i november 2017 blev udnævnt til adm. direktør for Skandinavisk Motor Co.

Plus

Ny direktør hos Semler

Plus

Nye VW-kontrakter skaber usikkerhed hos forhandlere

De nye "markedskonforme kontrakter" er udtryk for en naturlig udvikling, mener formanden for Volkswagens forhandlerforening. Om de ligefrem kan være en fordel for forhandlerne er endnu for tidligt at vurdere, siger Michael Therkildsen.

Plus

AUTIG: Nyt Semler-koncept går bilfabrikkerne imod

VW-importørens egenudviklede løsning står i skarp kontrast til bilfabrikkernes spin i EU, mener AUTIG. Semler afviser kritikken.

Plus

Råd sætter VW’s dataopkobling under lup

Dansk Bilbrancheråd vil analysere den nye Min Volkswagen data-opkobling for at vurdere, om den strider mod EU-lovgivning. Også FDM er skeptisk omkring værkstedspriser og tredjeparters brug af markedsføring.

Plus

Semler tilbyder alle bilister gratis dataopkobling

Gratis montering af simkort-enhed til biler fra 2008 sikrer, via en smartphone app, autoriserede værksteder data og opkobling med biler og kunder.

Aldrende bilimportør fejret

Semler fejrer 100 års jubilæum

Fokus på forbundne biler

Mobilovervågning: Slut med airbag-tyverier

Site-Security i Esbjerg breder sig hos de danske autoforhandlere med mobil sikringsløsning. Tyvene skræmmes simpelthen væk.

Plus

Fra bilsalg til servicevirksomhed

Lars Simper, ny Nellemann-direktør, forudser store omvæltninger i bilbranchen, som skal se sig selv som servicevirksomhed.

Bilgigant skruer op for kundeservicen

Send til en kollega

0.128