23948sdkhjf

Semler og Uggerhøj går sammen om bilhus til 20 mio. kr.

Den nordjyske koncern Uggerhøj, der forhandler Skoda, Volkswagen og Seat, er gået sammen med Semler Retail om opførelsen af et splinternyt bilhus i Silkeborg. 

Det næsten 2.000 kvadratmeter store bilhus bygges for godt 20 mio. kr., og byggeriet starter primo 2021.

- Nu tager vi skridtet fuld ud og bygger et splinternyt bilhus, der skal huse nogle af de mest populære bilmærker her i bilernes by. Det nye sted bliver bygget efter de nyeste standarder i forhold til salg og service af de tre bilmærker, siger Heine Skøtt Rasmussen, der tiltræder som direktør fra den 1. januar 2021 hos Semler Retail Silkeborg og som selv bor i Silkeborg.

Det nye bilhus bygges i forlængelse af værkstedet, som allerede ligger på adressen Kejlstrupvej 2B. De nuværende lokaler er blevet moderniseret i løbet af 2020, og planen er, at disse kommer til at indgå i forretningen fremadrettet.

Ifølge direktøren bliver det nye bilhus også klar til elbiler, som man forventer at sælge mange flere af de kommende år.

- Når vi åbner, kommer bilhuset til at fremstå topmoderne. Værkstedet er allerede i dag gearet til elbiler. Men det bliver udbygget endnu mere med nyeste værkstedsteknologi og service af elbiler. Det sker for at kunne leve op til fremtidens krav fra kunderne, siger Heine Skøtt Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093