23948sdkhjf

Danmarks største forhandlerkæde udvider direktionen

Semler Mobility – som er navnet på Selmers forhandlerdel – udvider ledelsen hentet fra egne rækker.

Nye ansigter i direktionen hos Danmarks største bilkoncern Semler, som har udvidet ledelseslaget i selskabets forhandler del, som i dag hedder Semler Mobility Retail, Oprindeligt var navnet SMC Biler (SMC for Skandinavisk Motor Company). Med sine 14 afdelinger er Semler Mobility Danmarks største bilforhandler

Direktionen i Semler Mobility udgøres fremover af:

  • Claus Bjerring, Direktør, Semler Mobility
  • Lars Rasmussen, Detaildirektør, Semler Mobility
  • Rolf Trap Hillers, Filialchef, Semler Mobility Amager og Køge
  • Nils Rodh, Filialchef, Semler Mobility Aalborg
  • Peter Persson, Filialchef, Semler Mobility Gladsaxe
  • Michael Boye Petersen, Flåde-filialchef, Semler Mobility

Tættere samarbejde

Rolf Trap Hillers vil varetage det samlede ansvar på tværs af kæden for Volkswagen samt SEAT/CUPRA, Nils Rodh vil varetage ŠKODA samt Volkswagen Erhvervsbiler, Peter Persson vil varetage Audi, og Michael Boye Petersen bliver Head of Fleet & Remarketing. Lars Rasmussen bliver ansvarlig for Operations/COO, mens Claus Bjerring forbliver overordnet ansvarlig for hele Semler Mobility, oplyser Semler i en pressemeddelelse.

Videre fremgår det, at ved at forankre det samlede ansvar for hvert mærke, skal det tættere samarbejde på tværs af landet sikre ens arbejdsgange og en mere ensartet kundeoplevelse, ligegyldigt om en kunde besøger fx Audi i Risskov eller i Hørsholm.

Om Semler Mobility

Semler Mobility forhandler og servicerer Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, Audi, Skoda, Seat, Cupra og Ducati-motorcykler.

Semler Mobility beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere fordelt på 14 lokationer i byerne Aalborg, Silkeborg, Risskov, Højbjerg, Fredericia, Odense, København, Gladsaxe, Hillerød, Holbæk, Hørsholm og Køge.

Den nye struktur i direktionen ændrer ikke ved organiseringen med lokale filialchefer for alle Semler Mobilitys lokationer.

- Rolf Trap Hillers, Nils Rodh, Peter Persson og Michael Boye Petersen bevarer rollen som filialchef på deres respektive lokationer. Vi fastholder en stærk lokal ledelse, da vi fortsat tror på, at vi skal være en landsdækkende kæde med lokal forankring, fortæller Direktør for Semler Mobility, Claus Bjerring.

Hentet fra egne rækker

Direktionen flankeres af Gert Dragsbæk Eltorp, der kommer fra søsterselskabet Volkswagen Semler Finans Danmark (VWSF), hvor han indtil nu har været Head of Operations & Customer Support men i sin nye funktion bliver Head of Business Development i Semler Mobility, samt Sofie Bloch Christensen, som bliver Management & Quality Executive.

- Med denne omstrukturering står vi med et virkelig stærkt hold, som skal være med til at sikre, at vi følger den retning, vi har lagt for Semler Mobility, siger Claus Bjerring og fortsætter:

- Med denne omstrukturering står vi med et virkelig stærkt hold, som skal være med til at sikre, at vi følger den retning, vi har lagt for Semler Mobility. Claus Bjerring, Semler Mobility

- Samtidig synes jeg, det er vigtigt at nævne, at alle de nye medlemmer i direktionen er hentet inden for egne rækker, hvilket vidner om de udviklingsmuligheder, vi i Semler Gruppen kan tilbyde. Rolf Trap Hillers startede fx som kontorelev tilbage i 1998 og har været i koncernen lige siden – og Sofie Bloch Christensen, som kommer med en helt anden baggrund, startede i vores Management Graduate-forløb i 2018, men sidder i dag i en meget betroet rolle.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126