23948sdkhjf

SMC får ny topchef efter Semler-rokade

Skandinavisk Motor Co. siger om kort tid farvel til adm. direktør Ulrik Drejsig, når han overtager posten som adm. direktør for moderselskabet Semler Gruppen.

Som ny mand i spidsen for SMC er Lars Kornelius, der kommer fra en stilling som adm. direktør for Audi Danmark.

- Bilbranchen står midt i en transformation, og de digitale trends og forbrugerne flytter sig hurtigere end nogensinde. Seneste eksempel er elektrisk mobilitet, der nu er på toppen af samfundets dagsorden. Nu bliver opgaven at sikre, at vi forbliver i førersædet, hvad den digitale transformation, elektrificering og nye mobilitetsløsninger angår. Nye øjne er også nye idéer, så jeg glæder mig til at fortsætte denne udvikling, siger Lars Kornelius, nuværende direktør hos Audi Danmark og kommende adm. direktør for Skandinavisk Motor Co. i en pressemeddelelse.

Lars Kornelius kommer med 14 års erfaring fra job i Semler Gruppen samt en periode før dette, hvor han var udstationeret for Audi i Mellemøsten. De seneste fem år har han siddet som direktør for Audi Danmark. Lars Kornelius overtager formelt posten som adm. direktør for SMC 25. marts.

- Skandinavisk Motor Co. har de seneste tre år taget store skridt i arbejdet på at blive den mest digitale, effektive og kundevendte leverandør af mobilitetsydelser. Det er mere aktuelt end nogensinde at indfri den mission, og derfor er jeg rigtig glad for, at det er Lars Kornelius, der nu overtager min plads, siger Ulrik Drejsig, nuværende adm. direktør i SMC og kommende koncerndirektør i Semler Gruppen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127