23948sdkhjf

På Gule Plader

Ny avis i avisen: En hel sektion om gulpladebiler følger i dag med Motor-magasinet. 20 sider dedikerede om alle på fire hjul (og nogle gange seks) på gule nummerplader. Nyheder, test, vurderinger, reportager

Få fordel af miljøvenlig transport

Københavns Kommune skærper kravene for transport af kommunens varer eller tjenesteydelser, og selv om flere håndværkere er bekymrede, så behøver det ikke være dyrere end dieselbiler. Elektrikerfirmaet R&M-EL er nærmest begejstret.

Helårsdækkene vinder frem

Plus

Hjælp - kassevognen vælter!

Plus 2

10 kassebiler i sikkerhedstest

Vejene flyder med kassevogne - oftest tungt lastede med værktø jog materialer. Men hvor sikre er de høje, smalle biler? Er de sikre overhovedet? Det overraskende svar kommer her

Bilsalget februar 2018 - små varebiler

Plus

Første møde med den nye Sprinter

Ved første øjekast er der er ikke ændret meget ved den nye Mercedes-Benz Sprinter varebil, men teknologisk er der tale om et kvantespring. Nu man kan tale med sin bil på 16 forskellige sprog - og bede den sende en mail!

Plus

Ekspert vil af med elektroniske låse i varebiler

Plus

Bilsalg februar 2018 - store varebiler

Plus

Mobbet gulplade-legende kører igen

En af de helt store varebils-succeser er på vej til at genopstå. Tænk hurtigt lille, væver, ikke særlig dyr varebil fra 90’erne. Du siger sikkert Citroën Berlingo / Peugeot Partner. Nu er de her igen klar på gule plader til efteråret.

Ny avis på gaden: Der er penge i varevogne

LEDER Et helt nyt emneområde rykker ind i Motor-magasinet - alle erhvervsbilerne på gule plader. Chefredaktør Flemming Haslund glæder sig dels over salget af gulpladebiler, men mindst lige så meget over den øgede omsætning på værkstederne.

Her er resultatet af gruppetesten

Plus

Nyt både-og-dæk til gulpladebilerne

Plus 2

Gulpladebilerne i vores univers

Send til en kollega

0.082