23948sdkhjf

Ny avis på gaden: Der er penge i varevogne

LEDER Et helt nyt emneområde rykker ind i Motor-magasinet - alle erhvervsbilerne på gule plader. Chefredaktør Flemming Haslund glæder sig dels over salget af gulpladebiler, men mindst lige så meget over den øgede omsætning på værkstederne.

LEDER PÅ GULE PLADER er titlen på en helt ny sektion, der i dag har premiere her i Motor-magasinet. Og ja, jeg er helt sikker på, at du allerede har tjek på, hvad sektionen handler om: Varevognene, erhvervsbilerne, alt på fire (nogle få gange seks) hjul under 3500 kg. Hvad er det, kært barn har?

DEN NYE SEKTION dukker både op her i Motor-magasinet og vores to søsterblade, Transportmagasinet og Mester Tidende - på den måde kommer vi hele det gule kompas rundt på én gang.

FOR NETOP MOTOR-MAGASINET er sektionen ekstra interessant, fordi den også stiller skarpt på reparation og ikke mindst løbende service af Danmarks erhvervsbiler. For hvis der er noget sted, der virkelige slides bremseskiver og -klodser, og hvor der slides dæk i lange baner og i øvrigt fyres diesel (og benzin samt også lidt el) af, er det jo i gulplade-verdenen. Med andre ord: Der er omsætning i gulpladeverdenen. Ikke bare for værkstederne, der skal reparere og skifte ud, også for grossisterne, der skal skaffe dele hjem. Ligesom et enkelt plade- og et tilsvarende malerværksted nok kan gøre sig klar til at udbedre nogle bulede varebiler.

PÅ GULE PLADER vil også komme rundt om emner, der specifikt hører hjemme i netop Motor-magasinet. Indretning af kassebiler som et eksempel, i første nummer eksemplificeret i artiklen om "låsesmeden", der vil løse problemet med tyveri af værktøj fra kassebiler med gode, gammeldags fysiske låse.

OG ENDELIG SALGET af erhvervsbilerne. To store trends har øget presset på bilfabrikkernes udviklings-afdelinger: Det stadigt øgede salg af varer på internettet (hvordan skal de køres ud) og det stadigt voksende krav om lavere CO2-udslip fra bilparken (her kommer elektriske varebiler ind).

I ØVRIGT: FREDAG er jo fast Motor-magasinet-dag - dog ikke lige Langfredag. Så vi ses den 6. april. God påske.

Gas geben!

Artiklen er en del af temaet På Gule Plader.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187