23948sdkhjf

Klokkerholm satser på klassiske dele

Klokkerholm var på au2messe, hvor det nordjyske selskab forklarede, at det især satser på dele til klassiske biler.  

Den store danske leverandør af især karrosseridele, Klokkerholm, var naturligvis også at finde på årets au2messe. Ganske vist med en undselig stand med en pult, lidt merchandise og et par vimpler.

- De fleste kender os jo, og det giver ikke meget mening af have en fx bagbro stående. Men vi har rigeligt travlt. Især med den nuværende forsyningskrise, hvor vi i mange tilfælde kan levere skadesdele hurtigere end fabrikanterne og derfor har ganske travlt for tiden. 

Det siger sælger Ole Pedersen, som havde messevagten, da Motor-magasinet kiggede forbi. Han er i øvrigt gammel karrosserismed.

På spørgsmålet om, hvad der rører sig inden for karrosseri-branchen, fortæller Ole Pedersen, at Klokkerholm satser stort på dele til klassiske biler.

- Især i USA er der stor efterspørgsel efter at få fx gamle Folkevogns Bobler til at se pæne ud. Og på den netop overståede Automechanika-messe i Frankfurt havde gjorde vi os især bemærket en den hal, der udelukkende havde klassiske biler som tema. Men også herhjemme oplever vi stigende interesse for de klassiske biler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094