23948sdkhjf

Volkswagen åbner showroom ved Rådhuspladsen i København

Til marts åbner dørene til Volkswagen City Studio i København, hvor danskerne kan opleve Volkswagens nyeste elektriske modeller og få et indblik i mærkets visioner for den grønne omstilling af fremtidens mobilitet.

UDSTILLING Volkswagen Danmark sætter stikket i og tænder for et nyt forretningskoncept. Med ønsket om at give danskerne et større indblik i Volkswagens visioner for fremtidens elektrificerede mobilitet åbner Volkswagen City Studio til marts i Industriens Hus i hjertet af København. Med adresse ved Rådhuspladsen er dette en ideel lokation med tusindvis af forbipasserende hver dag, som giver mulighed for at nå et bredt publikum.

De besøgende vil kunne opleve de nyeste elektriske modeller fra Volkswagen og samtidig få mere information ved hjælp af digitale platforme i udstillingslokalerne. Det vil også være stedet, hvor der med tiden vil blive introduceret nye digitale koncepter til præsentation af forskellige bilmodeller eller visualisering af andre emner inden for e-mobilitet og miljø, skriver importøren Selmer i en pressemeddelelse.

Fra Volkswagen City Studio vil det også være muligt for de besøgende at prøvekøre de nyeste modeller, da der vil være adgang til en flåde af testbiler placeret i parkeringsanlægget i kælderen under lokalerne.

Ambitionen er desuden, at Volkswagen City Studio skal blive et omdrejningspunkt for en lang række events med fokus på Volkswagens grønne omstilling både lokalt og globalt. Programmet for events i Volkswagen City Studio vil favne bredt og være rettet både mod private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, diverse interesseorganisationer og pressen.

Volkswagen har sat sig som mål at blive verdens førende udbyder af e-mobilitet, og med investeringer på 11 milliarder euro i e-mobilitet sigter mærket efter at producere cirka 1,5 millioner elbiler om året i 2025, hedder det i pressemeddelelsen.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141