23948sdkhjf

Bilforhandler Bjarne Nielsen lukker to Ford-forretninger

Forhandler af bl.a. Ford, Mazda og Kia, Bjarne Nielsen, gearer op i fire byer. Men i samme bevægelse lukkes for Ford-forhandlere i Roskilde og Lyngby.

BILSALG To af Bjarne Nielsen A/S forretninger lukker, nemlig forhandlingen af Ford i Roskilde og Fordforhandlingen af Lyngby. I Roskilde overgår salget af Ford til Gunner Due Biler. 

De to lukninger indgår i en større ændring af selskabet, hvor indsatsen i fire geografiske området geares op. I en pressemeddelelse oplyser selskabet: 

- En af Danmarks største kæder, Bjarne Nielsen A/S, forhandler af Ford, Mazda, Kia, Renault, Dacia og Volvo, styrker nu sine aktiviteter i Storkøbenhavn og mander op i både Birkerød, Hørsholm og i sit nye, store bilhus i Køge. Med flere sælgere, mekanikere, teknikere, servicemedarbejdere, et større udvalg af biler og på sigt en række yderligere services. 

- Vores opgave er mere end nogensinde at gøre det så trygt, enkelt og nemt som overhovedet muligt for både privat og erhvervskunder at erhverve, bruge og få serviceret deres bil. Og det gør vi bedst i færre, større bilhuse, siger Bjarne Nielsen, der flytter størstedelen af sine medarbejdere i Roskilde og Lyngby med til Birkerød, Hørsholm og Køge, hvor fremtiden også byder på flere kundearrangementer som f. eks. foredrag, koncerter eller politiske møder.

Bjarne Nielsen A/S vil med ændringen også styrke salg og service af varevogne, hvor kundens mulighed for at holde bilerne på vejen er altafgørende for forretningen.

- Vi gør Birkerød og Køge til ekstra kompetente varevognscentre, hvor vi samler og tilbyder endnu højere ekspertise og service. Vi ved, hvor vigtigt det er for kunderne, at bilerne er ude at køre frem for at hænge på en lift, siger Bjarne Nielsen.

   

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172