23948sdkhjf

UV-lim finder vej til flere biler

Danske Diatom lancerer UV-lim til indlejrede skærme i biler.

KABINE Danske Diatom lancerer nu en ny type lim fra Dow Corning. Der er tale om en optisk klar UV-silikonelim til samling og beskyttelse af indlejrede skærme i bilinteriør og andre typer skærme, som udsættes for særligt hårde miljøforhold.

I en tid hvor brugen af indlejrede skærme i bilindustrien accelererer, er der ifølge Diatom opstået et behov for en forbedring af skærmenes kvalitet og pålidelighed. Displays, der anvendes i bilinteriør, udsættes for hårde miljøforhold, herunder ekstreme temperaturer, høj luftfugtighed og langvarig UV-eksponering, og der kræves derfor meget af de klæbemidler, der anvendes til denne type applikationer.

Derfor har Dow Corning sendt VE-6001 UV Optical Bonding Material op gaden - en optisk silikonelim henvendt til bilindustrien og til de skærmproducenter, der skal kunne leve op til bilindustriens strenge krav.

Optisk limning er en proces, hvor et klart klæbemiddel påføres mellem laget af beskyttelsesglas og selve touch screen displayet. Optisk limning forbedrer skærmens ydeevne og gør skærmen mere robust.

Dow Corning VE-6001 UV har en fototermisk stabilitet og optisk ydeevne, blandt andet takket være en høj gennemskinnelighed over 99 procent, lav uklarhed under 0,01 procent og minimal gulning. Limen hærder til et blødt, elastisk og polstrende materiale, som virker afstressende for følsomme elektroniske komponenter. Limens optiske egenskaber gør den derfor ifølge Diatrom ideel til samling af dækglas/plast og LCD/OLED touchskærme.

Samtidig er limen lugtfri og hærder ved 365 nm, 395 nm og 405 nm LED UV-bølgelængder, oplyser Diatom.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109