23948sdkhjf

Tidligere branchechef død

Lærke Flader, der indtil 2022 var branchechef og talsmand for Dansk e-Mobilitet (tidligere Dansk Elbil Alliance) i Dansk Energi, er død i en alder af 57 år.

Lærke Flader var i perioden 2009-2022 Branchechef og talsmand for Dansk e-Mobilitet og har siden været branchedirektør i Træ- og Møbelindustrien under Dansk Industri. Brancheforeningen har udsendt følgende mindeord:

”Det var med stor sorg, at vi modtog meddelelse om, at branchedirektør i Træ- og Møbelindustrien Lærke Flader er gået bort efter længere tids sygdom.

Lærke Flader kæmpede en længere kamp mod kræften, som desværre ikke kunne vindes. Indtil få dage inden sin død engagerede Lærke sig i sit arbejde, som hun beskrev som sit drømmejob.

Lærke havde en særlig vindervilje, og så altid muligheder og sjældent begrænsninger. Og med sin stærke evne til at fokusere på sagens kerne, formåede hun at samle branchen. Især på Christiansborg var hun skarp og forberedt til fingerspidserne, når vigtige budskaber skulle skabe politiske resultater.

Lærkes vindende væsen og altid gode humør vil blive savnet af kolleger, medlemmer og bestyrelsen.

Lærke Flader blev 57 år. Nu er hun ikke mere. Hun sagde farvel den 17. april 2024.

Vores tanker går til Lærkes mand og tre døtre. Æret være Lærke Fladers minde.

Bisættelsen finder sted den 3. maj kl. 13 i Mariendals Kirke på Frederiksberg.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125