23948sdkhjf

156 bilister fik påhældt forkert brændstof på bilen

To F24-tankstationer i Fredericia fik byttet om på brændstoffet i standerne. De 156 berørte bilister kan sende eventuelle regninger direkte til Q8, der ejer F24.
BOMMERT Benzin i dieselstanderen og diesel i benzinstanderen. De to tankstationer på Strandvejen og Egeskovvej fik ved en fejl lavet en byttehandel af brændstoffet, hvilket 156 bilister nåede at mærke. Én af dem er Jesper Stensgaard, hvis dieselbil ikke brød sig om at køre på benzin.

- Jeg når omkring 20 meter, så stopper bilen af sig selv. Og den begynder at skyde røg ud, fortæller han til DR Nyheder.

Ifølge Q8’s kommunikationschef skyldtes ombytningen en menneskelig fejl, og hun opfordrer alle bilisterne til at få et værksted til at tappe brændstoffet af og få et motortjek, hvis bilen gik i stå eller på anden vis opfører sig underligt.

En dyr fejltagelse

Det samme råd kommer fra FDM.

- Det er ikke så kritisk at fylde diesel i en benzinbil, men det er derimod kritisk at fylde benzin i en dieselbil, siger Lone Otto, der er afdelingsleder i teknisk afdeling hos FDM.

Alt efter hvor svære skader, bilerne får, kan det koste mange tusinde kroner at få den på rette køl igen. Derfor har Q8 også pålagt sig selv ansvaret for de berørte bilisters regninger, som kan sendes til firmaet.

Kilde: www.dr.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078