23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO introducerer yderligere generator- og starterreferencer til sit eftermarkedssortiment

DENSO er verdens største producent af originalt udstyr (OE) til roterende elektriske dele med en global markedsandel på mere end 25 procent, og for at afspejle denne position har virksomheden tilføjet yderligere 17 referencer.

Disse tilføjelser er udelukkende til personbiler, med tre generatorer og fjorten startere, og de dækker referencer knyttet til 242 OE-varenumre, der dækker 2.219 modeller og næsten 63 millioner køretøjer, hvoraf de fleste er fra europæiske producenter.

Selvom en af generatorerne er beregnet til Ford Galaxy fra 1995 til 2006, er alle tre beregnet til en bred vifte af VAG-applikationer for så forskellige køretøjer som Audi TT, Škoda Roomster og VW Transporter IV.

Selvom der også er VAG-referencer på mange af de nye biler, så er Stellantis med Citroën, Peugeot, Fiat og Alfa Romeo særligt fremtrædende. Men Dacia, Nissan, Renault og Toyota er også med, og Sandero, Qashqai, Captur og Aygo er blandt de mange modeller, som de 14 nye enheder tager højde for.

Alle disse nye tilføjelser er tilgængelige med det samme fra DENSO-distributører og kan findes sammen med de tusindvis af andre OE-kvalitetskomponenter i DENSO's eftermarkedssortiment i virksomhedens E-katalog eller via TecDoc.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.093