23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CarBuddii gør det nemt for bilforhandlere at indhente kundesamtykker og effektivisere salget

Samtykker er grundstenen i lead management. Uden samtykke må I ikke kontakte leadet – især ikke med henblik på markedsføring. Dette løser CarBuddii's app helt automatisk.

Sælgeren kan fortsætte med at bruge appen gennem hele salgsprocessen og løbende kommunikere med kunden via opkald eller foruddefinerede e-mail-skabeloner, indtil bilen er solgt, leveret til kunden, og der ikke længere er behov for yderligere kontakt.

Derfor bør indhentning af samtykker være et fokusområde, og vi anbefaler en effektiv proces for indsamlingen. I det store hele er indhentning af kundesamtykker ikke kun en juridisk forpligtelse, men det er også afgørende for at opbygge et tillidsfuldt forhold til kunderne og for at drive en effektiv og lovlig forretning.

Læs mere om lead management i vores gratis e-bøger.

Hos CarBuddii ved vi, at de bedste i branchen har en plan for, hvordan de skal administrere de indkomne leads samt et værktøj til at understøtte de arbejdsgange, der er forbundet med opgaven. Det kan gøres manuelt, men det er tidskrævende. Et velfungerende lead management-software har ofte stor betydning for de fleste bilhuse og bilsælgere, da det er økonomisk effektivt og samtidig automatiserer adskillige arbejdsopgaver.

Vil du høre mere om, hvordan CarBuddii's løsning understøtter bilsalget med 100% styr på GDPR? Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 9–15 på 70 44 44 10 eller besøge vores hjemmeside for mere info.

CarBuddii A/S
Rosensgade 22, 2. sal
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37510750
P nummer: 1021219017

Kontaktperson

CA
CarBuddii A/S
info@carbuddii.com

Send til en kollega

0.094