23948sdkhjf

Fynske rustprodukter flytter vestpå

Ellegaards Undervognscenters i Esbjerg er skiftet til TekTrol Anti Rust.
Den erfarne vestjyske rustbeskytter Allan Ellegaard er per 1. marts skiftet til TekTrol produkterne i Ellegaards Undervognscenter, og det er han tilfreds med.

- Det er vi rigtigt glade for, og kunderne kommer også til at spare penge, fordi der kun skal behandles hvert tredje år mod ellers hvert andet. Der er længere holdbarhed, og vi yder nu hele 36 års garanti på biler under to år. TekTrol er endnu ikke så kendt her på egnen som på Fyn, men jeg tror, at flere vil skifte. Produkterne er gode og nemme at arbejde med, siger Allan Ellegaard, som det sidste års tid foretog en grundig afprøvning af de enkelte produkter på markedet inden skiftet.

- Vi fortsætter med samme type produkter af olie og voks og laver ikke om på vores arbejdsproces. Vi fortsætter også i kontrolordningen under TI – VKO-R – som er en rigtig god ordning, og hvor vi har haft nul fejl de sidste 7-8 år, siger Allan Ellegaard.

- Vi fortsætter firmaet som hidtil. Vi kan stå inde for kvaliteten af arbejdet og for en korrekt adskillelse af bilerne. Man kommer længst med ærlighed, fastslår Allan Ellegaard.

Han er 48 år og etablerede Ellegaards Undervognscenter på Håndværkervej for 12 år siden. Firmaet tæller i dag tre medarbejdere, og de sidste fire år er der kommet mange nye kunder til – både privatkunder og bilforhandlere, som er bevidste om, at også nye biler skal rustbehandles.

- Så det ser fornuftigt ud. Vi starter altid hårdt ud i august, men ellers oplever vi ingen decideret lavsæson længere – vi har fået et bedre flow året igennem, siger Allan Ellegaard.

Stigende interesse

Hos TekTrol Mineralolier a/s i Odense siger Jesper Ohmsen:

- Vi oplever en rustbeskyttelsesbranche, som er en smule i oprør i øjeblikket. I en lavkonjunktur er det almindeligt, at prisen bliver gjort til omdrejningspunktet for, hvad man kan tilbyde – og slutproduktet bliver desværre sjældent bedre af dét. Vi oplever dog en tiltagende interesse for TekTrol – både som produktleverandør, men også som tættere knyttet samarbejdspartner – og det er naturligvis en udvikling vi er glade for.

- Vi glæder os naturligvis til at arbejde sammen med Allan Ellegaard, og udvikle hans forretning – det første, der skal ske, er at folk i Esbjerg skal lære, at TekTrol er rustbeskyttelse, der holder længere, tilføjer han.

Kender udfordringer

TekTrol er både et produktnavn og navnet på nogle rustbeskyttelsescentre – nogle ejet af TekTrol Anti Rust a/s, andre personligt ejet af partnere. TekTrol er også navnet på en produktrække af rustbeskyttelsesmidler, som TekTrol Mineralolier a/s siden midten af 80’erne har udviklet og fremstillet fra bunden i Odense, i øvrigt som de eneste i Danmark.

- Produkterne er SIS-norm godkendte, og udmærker sig især ved en særligt lang holdbarhed, der gør det muligt for stationerne at give en længere garanti, end det er almindeligt i branchen, påpeger Jesper Ohmsen.

- Det at vi både agerer som rustbeskyttelsescenter og produktleverandør betyder, at vi kender betydningen af produkter, der også fungerer i praksis, og at vi kender de udfordringer, som man står med som indehaver af et rustbeskyttelsescenter. Det tror jeg spiller en rolle i vores samarbejde med nye produktkunder, siger han.

TekTrol Mineralolier har desuden siden 1997 også fremstillet behandlingsanvisninger (sprøjteskemaer), som bruges i branchen.

Firmaet har ingen faste sælgere tilknyttet, men produkterne er på landevejen i form af et tæt samarbejde med Autosam a/s, som har specialiseret sig i salg til rustbeskyttelsesværksteder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094