23948sdkhjf

Tag med Motor-magasinet og branche-kolleger

Motor-magasinet arrangerer en auto-faglig tur til Færøerne, seks dage i Atlanten, i september 2011.
Kan man overskue et helt lands autobranche på bare seks dage og samtidig opleve naturen og samfundet branchen fungerer i?

Ja det kan man, når landet er Færøerne og Motor-magasinets Færø-ekspert sammen med lokale guider og autobranchen har tilrettelagt en helt unik tur, som intet rejsebureau kan hamle op med.

I løbet af de seks dage med fem overnatninger besøges de fleste af øerne og vil også ved selvsyn opleve, hvor store forskelle, der er på nord og syd, på land og by, i dale og på fjeldtoppe, på stier og gennem tunneller. Hver dag vil have såvel udflugter med bus og båd og besøg hos aktører i den færøske autobranche. Og der bliver også lidt tid til tur på egen hånd.

Et samfund på 48.000 mennesker har ikke samme specialiserede forenings- og organisationsstruktur, som vi kender det fra den hjemlige branche, men naturligvis findes alle ingredienserne fra import, salg, registreringer, service, vedligeholdelse, uddannelser, efteruddannelser og bortskaffelse og vi kommer til at møde repræsentanter for alle felter.

Seks dage i Atlanten

Noget af det oplevelsesværdige på Færøerne er vejret, hvor det eneste tur-arrangørerne ikke kan garantere er hedebølge. Det betyder samtidig, at vi er afhængige af vejret, for der er ikke noget ved at stå på en fjeldtinde i gråvejr, når solen skinner to timer senere. Alle ture gennemføres den ene eller anden dag. Så alle tider og turmål må tages som stærkt vejledende, da turene kan afvikles på andre dage end beskrevet i dagsplanen.

Samtidig betyder infrastrukturen, at turene/dagsmarcherne bliver lange, for trods Færøernes umiddelbare lidenhed er der store forskelle på nord og syd og midt i mellem.

Tid, bo og priser

Afgang København fredag 16. september klokken 12.30, lander på Vagar lokaltid 14. Hjemrejse: Vagar onsdag 21. september kl. 17.30 i København 20.50 lokaltid.

Vi skal bo på Hotel Streym et trestjernet godt og centraltbeliggende i Tórshavn med et veldækket morgenbord. Andre måltider er dels indlagt I programmet og på egen regning.

Pris: 8.800,- kroner Inkluderet er: Flyrejse København-Vagar-København.

Mindre måltid på flyet inkl. drikkevarer.

Overnatning i dobbeltrum på Hotel Streym i Torshavn. Morgenmad.

Alle udflugter inkl. entreer. Sejladser. De i programmet (som kan rekvireres - se bannerannoncen på www.motormagasinet.dk) omtalte måltider.

Tillæg for enkeltværelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094