23948sdkhjf

Lamborghini ruller ind i Tivoli

Flere end 50 biler fra italienske Lamborghini kører gennem Tivoli til et stort internationalt træf. 

For første gang i Skandinavien samles over 50 Lamborghinier på ét sted.

Det sker, når de i anledning af det internationale Lamborghini Bull Run samles på Axeltorv i København. 

Det skriver Lamborghini Copenhagen i en pressemeddelelse.

Ved samme lejlighed vil de mange italienske superbiler køre paradekørsel gennem Tivoli, som åbner porten til den gamle have.

- Vi er begejstrede over at kunne afvikle et så spektakulært show midt i København, og vi glæder os til at samle de mange smukke og fascinerende superbiler og ikke mindst vise dem frem til andre med lige så stor kærlighed til mærket som os. Ikke mindst er vi stolte over at kunne føre bilerne og deres ejere gennem et så legendarisk og kulturelt dansk midtpunkt som Tivoli, siger marketingschef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand, i pressemeddelelsen.

Det er danske, norske og svenske Lamborghinier, der deltager i udstillingen, og de lines op på Axeltorv foran både Palads Teatret og Axel Towers.

Limited Lamborghini kan ses

Det hele sker den 18. maj fra klokken 14 til 16. Herefter kører bilerne gennem Tivoli. Begge dele vil være åbent for offentligheden.

I forbindelse med udstillingen på Axeltorv vil man også kunne opleve den eksklusive og limiterede Lamborghini Countach LPI 800-4, som er en hyldest til 50-året for præsentationen af den originale Countach og som kun produceres i 112 eksemplarer. 

Bilen står udstillet i Lamborghini Copenhagens pop-up-shop i Axel Towers, som har åbent fra 12 til 18. Her vil der også være mulighed for at købe officielt Lamborghini-merchandise og ikke mindst deltage i konkurrencen om en hæsblæsende passagertur i en Lamborghini i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125