23948sdkhjf

Tysk bilindretning opretter selskab i Danmark

Plastipol-Scheu etablerer nordisk selskab og kontor i Danmark for at få tættere kunderelationer og vækst.

HYLDEVARER Når håndværkerbilers rå indvendige karrosseri skal have hylder og skuffer, kan der stå en række forskellige leverandører bag. Tyske Plastipol-Scheu, som producerer professionel indretning til varebiler og andre erhvervskøretøjer, styrker nu sin tilstedeværelse i Danmark. Målet er at nå endnu flere kunder gennem et tæt samarbejde med danske forhandlere. Det fortæller direktøren for det nyetablerede selskab, Jesper Chr. Brandstrup:

- Vi har allerede en fornuftig markedsposition i Danmark, hvor vi leverer bilindretning til både håndværkere og mere nicheprægede kundesegmenter som fx landmålere og mediebranchen. Men vi vil selvfølgelig gerne styrke vores position yderligere, og det gør vi ved at komme tættere på vores forhandlere - og i sidste ende kunderne, siger Jesper Chr. Brandstrup.

Lang levetid - bedre bundlinje

Foruden løsninger til bilindretning udvikler og sælger Plastipol-Scheu opbevaringsløsninger med mere til for eksempel værksted og lager. Alle produkter bliver fremstillet i Tyskland, og Jesper Chr. Brandstrup fremhæver den tyske kvalitet, som han oplyser giver længere levetid end konkurrerende produkter i et konkurrencepræget marked, hvor stadig flere virksomheder interesserer sig for TCO (total cost of ownership), når de investerer:

- Vores løsninger holder meget længe og kan sagtens tåle at blive afmonteret og flyttet over i den næste varebil. Det giver virksomheder - både den lille håndværker og den store flådeadministrator - bedre afkast af deres investering i bilindretning. Og bedre afkast af investeringen betyder jo i sidste ende en bedre bundlinje. Det er et vigtigt element i den dialog, vi gerne vil have med markedet, siger Jesper Chr. Brandstrup.

Danmark brohoved til Norden

Det nyetablerede, danske selskab hedder helt formelt Plastipol-Scheu Nordic ApS og har kontor i Slagelse. Som navnet antyder, er det etableret med en ambition om at bruge Danmark som brohoved til de øvrige nordiske lande. Men fokus er først og fremmest på at styrke Plastipol-Scheus markedsposition i Danmark, understreger direktøren.

- Først skal vi have ansat et par sælgere til at støtte vores forhandlere i Danmark. Derefter vil vi rette det strategiske blik mod nord, siger Jesper Chr. Brandstrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snart sælger de kun elbiler: Alfa skærper kundeoplevelsen med lang garanti
CarPeople gafler tidligere Citroen-forhandler
Olieprisen dykker igen: Benzinpris ligger omkring nytårsniveau
Jason Watt skifter hest: Får to nye jobs
Bilimportører raser mod kampagne for delebiler
Black Friday splitter de danske grossister: Hvem gør hvad?
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.203