23948sdkhjf

LB Forsikring satser på elbiler

Det medlemsejede forsikringsselskab LB Forsikring giver 35% prisfald på små og mellemstore elbiler og helt nye og forbedrede vilkår til elbilejere.

RABAT LB Forsikring har sat alle sejl til for at gøre det så attraktivt som muligt for deres godt 400.000 medlemmer at købe en elbil.

- Vi vil gerne være elbil-forsikringsselskabet. Dem med en skarp pris og de bedste vilkår. Det sender vores nye priser og vilkår et tydeligt signal om. Vi tror på, at vi, ved give gode vilkår, kan være med til at give vores medlemmer et skub i retningen af en mere klimavenlig bil. For elbiler er i høj grad fremtiden, siger CCO i LB Forsikring, Steen Holse Andersen.

De nye vilkår betyder ekstra dækninger på alle elbiler og et fald på forsikringspræmien på 35 % på alle elbiler op til 260 hk. En grænse der er valgt helt bevidst, da prisnedsættelsen skal ramme der, hvor medlemmerne er, forklarer Steen Holse Andersen.

- Vores medlemmer er almindelige danskere med almindelige jobs som sygeplejersker, lærere og pædagoger. Når de køber en elbil, så er den typisk i mellemklassen. Derfor har vi sænket vores priser på mellemklasse og mindre elbiler, og generelt gjort vores vilkår til nogle af de bedste i Danmark. Undersøgelser viser, at 6 ud af 10 danskere går med tanker om at købe en opladelig bil, og vores opgave er at understøtte de af vores medlemmer, der gerne vil træffe et grønnere bilvalg, der hvor de er, siger han.

De nye vilkår betyder ekstra tiltag så som dækning op til 30.000 kr. på kortslutning og pludselige skader på bilens batteri de første 8 år. Ingen selvrisiko ved hærværk, tyveri eller pludselig skade på ladeboks eller ladekabler, og vejhjælp, hvis man løber tør for strøm. Dette gælder alle typer elbiler - uanset størrelse.

Overgangen skal være lettere

El- og plugin hybridbiler var ved udgangen af 2020 kun lidt over 10% af den danske bilpark ifølge Danmarks Statistik, men det er et marked i hastig udvikling, og hos LB Forsikring vil man gerne gøre rejsen mod en fossilfri trafik lettere for medlemmerne. Derfor kommer der også en prisnedsættelse på 20 % på hybridbiler, selvom Steen Holse Andersen håber, flere vil tage springet direkte til elbiler, når den næste bil skal købes.

- Der er ingen tvivl om, at miljømæssigt er den rene elbil det bedste valg, men vi ser plugin hybrid som et teknologisk trinbræt, der er med til at modne bevægelsen mod en elektrificeret bilpark. Forståelsen af, at man kan lade sin bil via et kabel, spiller en rolle. Derfor er der også sket en prisnedsættelse på hybridbiler, siger Steen Holse Andersen.

bauer

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141