23948sdkhjf

Nissens skruer op for sit turbo-sortiment

Avancerede turboer og olietilgangsrør er føjet til den danske producents produktpalet.

PRODUKTUDVIKLING Danske Nissens Automotive, der er kendt internationalt for sine termiske reservedele, turboer og komponenter til emissionsstyring, fortsætter sin ambitiøse produktudviklingsstrategi.

Som en del af yderligere udvidelse af produktkategorien Efficiency & Emissions har Nissens Automotive udvidet med en ny type turbo med elektriske aktuatorer, som er med variabel geometri og en elektrisk styring af VNT-mekanismen. De første to turboer i sortimentet er til populære Mercedes-Benz modeller, og der er yderligere 10 nye turboer på vej med denne type teknologi.

De nyudviklede turbomodeller, repræsenterer en meget større kompleksitet end de traditionelle vakuum- og trykstyrede modeller i Nissens turbosortiment. Virksomheden finder det meget vigtigt at opbygge en stor bilparkdækning på turboer, ligesom på de termiske produkter. Samtidig kræver det teknologiske fremskridt inden for udviklingen af Nissens turboer en række nye og avancerede udviklings- og produktionsprocesser. Et væsentligt bidrag til denne fremgang har været udvidelsen af virksomhedens egen tekniske knowhow og interne kompetencer, herunder den seneste etablering af Nissens Teknologicenter i Tyskland.

Følger de komplekse biler

Executive Vice President for Nissens Automotive, Klavs T. Pedersen, forklarer:

- Den omfattende investering i vores interne ekspertviden inden for en række områder, herunder blandt andet området for elektrisk styrede komponenter, har gjort os i stand til at løfte processerne til udvikling af nye teknologiske produkter til helt nye højder. Vi er meget opmærksomme på den seneste udvikling inden for køretøjsteknologi og de produktbehov, som er opstået på eftermarkedet. I dag er køretøjer komplekse, og deres systemer og komponenter styres digitalt. Det naturlige trin for os, i vores servicering af det uafhængige eftermarked, er at vise et stærkt fokus på teknologisk udvikling. Vi ønsker at bevare en stærk handelsposition på markedet, samt sikre et moderne og konkurrencedygtigt udbud til vores forretningspartnere, og det gør vi blandt andet med en udvidet produktportefølje og næste generation af reservedele, siger Klavs T. Pedersen.

Olietilgangsrør skal skiftes

En vigtig nyhed fra Nissens Automotive er også lanceringen af olietilgangsrør til turboer, der er en vigtig del af turbosystemets korrekte funktion. Olietilgangsrørets hovedfunktion er sørge for korrekt smøring af turboen ved at levere motorolie fra motoren til turboen, så turbineaksel og lejesystem sikres smøring og køling.

Dækker næsten alle biler

Nissens’ lancering af olietilgangsrøret til turboer er startet med et indledende sortiment på mere end 170 olietilgangsrør og vil blive udvidet yderligere. Virksomhedens rørprogram dækker i dag 99 procent af de køretøjsmodeller, som Nissens tilbyder en turbo til. 

- Olietilgangsrøret spiller en vigtig rolle i turbosystemet. Vi anbefaler på det kraftigste, at olietilgangsrøret udskiftes hver gang, der monteres en ny turbo. Det er den eneste måde at forebygge tidligere fejl som følge af utilstrækkelig smøring og køling, siger Christian Germain Rosendahl, Product Manager, Efficiency & Emission, og fortsætter:

- Denne vigtige udvidelse i Nissens’ Efficiency & Emissions kategori afspejler vores målsætning om at støtte eftermarkedet med totalløsninger til korrekt systemservice og -vedligeholdelse. Det omfatter også muligheden for rigtig montering første gang af turboen, som er en dyr proces, først og fremmest på grund af omkostningerne til en ny turbo. Med det attraktive sortiment af olietilgangsrør, der er i konstant udvikling hos Nissens Automotive, kan mekanikerne nyde godt af en kortere arbejdsgang til montering af turboen og sikre, at reparationen udføres uden kompromisser.

Virtuelt showroom lanceret

Nissens Automotives virtuelle showroom er et nyt digitalt redskab, der tilbyder en 360-graders oplevelse af de nyeste produktlanceringer og opdateringer til et bredt publikum i eftermarkedet. Herunder med kommercielle produktdata, teknisk baggrund, funktionalitet og observationspunkter for hvert produkt, ligesom hver komponent bliver forklaret og relevante kvalitetsdetaljer præsenteres for at skabe en all inclusive-oplevelse og komfort for kunderne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094