23948sdkhjf

Motorstyrelsen får ny underdirektør

Efter en afstikker til Rebild Kommune vender Claus Holm tilbage til skattearbejdet, nu hos Motorstyrelsen, som han ser frem til at være med til at videreudvikle.

SAMARBEJDE Claus Holm tiltræder 1. december som ny underdirektør i Motorstyrelsen. Han afløser Jørgen Rasmussen, der 1. september i år gik fra at være underdirektør og konstitueret direktør til at blive direktør for Motorstyrelsen under Skatteministeriet – affødt af at den tidligere direktør, Jens-Otto Størup, som var med til at oprette den nye styrelse i Aalborg i juli 2018, skiftede til DGI.

Når Claus Holm træder ind ad døren på Lauritzens Plads i Aalborg, vender han tilbage til Skatteforvaltningen, hvor han også var ansat fra 1992 til 2009. Han blev udlært i Aalborg Kommune og var derefter fuldmægtig, inden han i perioden 2006-2009 var afdelingsleder for en kontrolgruppe i det daværende ToldSkat i Aarhus. Karrieren fortsatte i Rebild Kommune, hvor han har varetaget flere chefstillinger.

Claus Holm, som bor i Nibe og fylder 50 år en uge før, han tiltræder, har i løbet af sit arbejdsliv taget en HD i regnskab, cand.merc.aud-moduler samt flere lederuddannelser - herunder en diplomuddannelse i ledelse. Han ser frem til at få indflydelse på de mange opgaver, som Motorstyrelsen løser – blandt andet fordi styrelsen bidrager til samfundets drift ved at sørge for, at bilmarkedet i Danmark er smidigt og velfungerende.

- Jeg glæder mig til at møde ledere og medarbejdere og være med til at videreudvikle Motorstyrelsen. Jeg har et stærkt fokus på holdånd og fællesskab, og det er en stor tilfredsstillelse for mig at lykkes med opgaver i samarbejde med andre. Samtidig er jeg meget ydmyg overfor de faglige opgaver, arbejdsgange og processer, som jeg kommer til at arbejde med, og jeg ser frem til at være med til at sikre rammerne for, at vi kan løse vores opgaver med den rette kvalitet. Det er vigtigt for mig at bidrage til, at det offentlige kan løse sine opgaver godt. Det tænder en ild i mig at være en del af noget større, siger Claus Holm.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094