23948sdkhjf

App vil samle deletransport

Momondo-duo bag ny app, der vil give overblik over storbyens deletransport.

MILJØ Biler, løbehjul, cykler, scootere - alle gør det lettere for byboere at bevæge sig miljøvenligt rundt. Nu samler en ny app, ved navn Cogo, al deletransport i storbyerne. Tjenesten er grundlagt af Robin Eriksson og Bibi Blomqvist, begge tidligere ledende medarbejdere i momondo.

70 procent af verdens CO2-udledning kommer fra storbyer, og deletransport anses for at være en af løsningerne for at vende denne kurve. Der sættes derfor gang i flere og flere tiltag for at få folk i byerne til at bytte private biler ud med grønnere og mere bæredygtige transportalternativer.

I de seneste år er markedet for deletransport eksploderet i Europa med adskillige nye udbydere, og tendensen ser ud til at være kommet for at blive.

De mange udbydere på markedet gør det svært for brugeren at danne sig et overblik over mulighederne. Cogo-appen viser brugeren hvilke miljøvenlige transportmuligheder, der er i nærheden på tværs af udbydere, sammen med deres pris og batteristatus.

Formålet med Cogo er at tilbyde brugerne en brugervenlig og transparent service, der gør det lettere at finde og vælge de udbydere, der bedst matcher ens behov.

Gratis app


Cogo-appen, der er gratis at benytte, inkluderer over 140 udbydere i 400 byer verden over, herunder København. Selvom tjenesten blev lanceret for nylig, er Cogo allerede blevet brugt i over 250 byer i 40 lande.

Appen er tilgængelig på dansk, svensk og engelsk og kan downloades til iPhone ogAndroid

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203