23948sdkhjf

Autoglas-direktør stopper

Poul Thomsen forlader Pilkington Danmark. Michael Helding bliver ny salgschef.

UDSKIFTNING Autoglas-giganten Pilkington, der de senere år har haft en del udskiftning på ledelsesgangen, siger nu farvel til sin danske direktør gennem et par år.

Poul Thomsen, adm. direktør for Pilkington Danmark A/S, har således besluttet at opsige sin stilling ved Pilkington pr. 1. september, oplyser en pressemeddelelse fra virksomheden.Hans Petersson, som er VD/Regional Commercial Manager AGR Nordic, udtaler:

- Først og fremmest vil jeg gerne takke Poul Thomsen for hans store indsats i de to år, vi har haft det privilegium at arbejde tæt sammen. Poul Thomsen har i høj grad udviklet vores danske forretning med sin professionelle og forretningsmæssige holdning og er under hans ledelse positioneret endnu bedre. Jeg vil i den forbindelse ønske Poul al mulig held og lykke med kommende nye udfordringer.

Der skal findes en ny dansk direktør, men midlertidigt varetager Hans Petersson stillingen.

Ny salgschef
En anden ændring, Pilkington gennemfører er, at Michael Helding overtager en ny rolle som salgschef i Pilkington Denmark.

Læs også: Glasaktører føler sig presset i markedet


49-årige Michael Helding har siden januar 2020 været key account manager i Pilkington Denmark. Ændringen træder i kraft straks.

Michael Helding har tidligere arbejdet flere år i autobranchen - som salgschef hos Würth i 2010-2013 og som salgschef hos Baden-Jensen i 2014-2017.

27.000 ansatte
Pilkington er efter indtrædelsen i NSG Group en af verdens største producenter af plan- og sikkerhedsglas til bygge- og bilindustrien med 48 hel- eller delejede floatglasværker.

Virksomheden er repræsenteret i over 105 lande og har produktion i 30 af dem. Gruppen omsætter for cirka 4,4 milliarder euro og har omkring 27.000 ansatte, heraf de 26 i Pilkington Danmark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.5