23948sdkhjf

Sløv Magnussen kæmper med farten i træninger

En kørefejl var en af årsagerne til, at Kevin Magnussen var dårligst af alle i første frie træning fredag.

Kevin Magnussen leverede langtfra en optimal træning, da Formel 1-feltet fredag kørte den første frie træning på Silverstone inden lørdagens kvalifikation og grandprixet søndag.

Danskeren kørte blot 17 omgange, lavede en kørefejl, da han forsøgte at sætte en god tid og sluttede sidst blandt alle kørerne med mere end tre sekunder op til den hurtigste bil.

Ret meget bedre blev det ikke fredag eftermiddag i den anden træningssession. Her sluttede Magnussen med tredjedårligste tid.

Det er anden weekend i træk, kørerne gæster Silverstone i den coronaafkortede sæson.

Skal Magnussen finde lidt positivt fra træningerne, kan det være at skele til holdkammerat Romain Grosjean, der sluttede som nummer 13 og 15.

I front var det ikke overraskende de to Mercedes-biler, der som vanligt havde mest fart i hjulene.

Valtteri Bottas var bedst foran holdkammerat Lewis Hamilton i første træning. I den anden træning havde de to kørere byttet plads i toppen.

Racing Point, som har været et af sæsonens positive indslag, blev forud for første træning idømt en straf på 15 point i VM-stillingen og en bøde på små tre millioner kroner.

Renault havde klaget over, at Racing Point imod reglementet havde kopieret store dele af Mercedes' bil fra sidste sæson. Den klage fik Renault medhold i.

Racing Point har fået en straf på 7,5 point per bil, men de samlet 15 point fratrækkes kun i konstruktørernes mesterskab. De to kørere, Sergio Perez og Lance Stroll, mister ikke individuelle point.

/ritzau/

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219