23948sdkhjf

AiS Danmark er ny importør af additiver fra Wynn's

Ais Danmark er ny importør af Wynn's additiv sortiment.

Det melder virksomheden ud i en pressemeddelelse.

Wynn's har udviklet en lang række additiver, som reducerer friktion og slid på maskindele i bevægelse. Produkterne er gennem tiden blevet meget mere specialiserede og omfatter rensning, tætning af lækager, affedtning og forskellige former for smøring og overfladebehandling.

- Motorer og maskiner genvinder tabt ydelse, får et længere liv og mindre lugtgener. De bliver samtidigt mere miljøvenlige, ved hjælp af reducerede udslip og lavere brændstofforbrug, skriver Ais Danmark i pressemeddelelsen.

AiS Danmark har igennem flere år importeret og distribueret olie fra hollandske Eurol, og derfor er virksomheden glad for at have fået produkterne fra Wynn's i folden.

- Vores kunder forbinder os i forvejen med et bredt program inden for smøremidler, så Wynn’s passer rigtig godt sammen med vores øvrige produkter, siger AiS adm. direktør, Henrik Mortensen, i meddelelsen.

- Som fri importør kan vi handle med alle B2B-kunder, og dermed kan vi gøre Wynn’s produkter synlige og tilgængelige på en anden måde. Vi ser en stor udvikling i brugen af additiver, ikke kun diesel, men også benzinmotorer har udfordringer, som Wynn's additiver kan afhjælpe, tilføjer han.

Produkterne forventes at være tilgængelige hos Ais Danmarks forhandlernetværk fra medio juli.

- Wynn’s har et komplet program af additiver, som mange værksteder kender i forvejen, og vi oplever allerede stor interesse fra markedet. Vi ser frem til at vidererudvikle Wynn’s i Danmark, siger Henrik Mortensen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141