23948sdkhjf

Würth og Jens Linde styrker samarbejdet

Nyt samarbejde om olie og ventilation på værkstedsudstyr skal give øget kompetence og større bevægelighed.

LEVERANDØR Würth Værkstedsudstyr (VU) og Jens Linde A/S har 3. juli, indgået et samarbejde på olie- og ventilationsområderne til autobranchen.

Samarbejdet vil øge kundeoplevelsen på flere områder, oplyser Arne Christensen, chef for Würth Værkstedsudstyr.

- Det nye samarbejde betyder, at Jens Linde A/S tilfører en endnu mere specialiseret kompetence på olie- og ventilationsområdet. Samtidig frigiver det resurser og fokus hos Würth Værkstedsudstyr, så vi får mulighed for at tilbyde en bedre rådgivning på tværs af værkstedsindsretning, siger han og tilføjer:

- Det er vores klare forventning, at rådgivningen til kunderne får et fagligt løft i både bredde og dybde, siger Arne Christensen.

Styrket kompetence

Partnerskabet med Würth Danmark A/S styrker Jens Linde A/S, som i forvejen er specialister på olie- og ventilationsområdet. Aftalen medfører, at Jens Linde A/S overtager forhandlingen af bl.a. Orion og Graco. Jens Linde A/S’ direktør Claus Andersen ser muligheder i et øget samarbejde - både med Würth Danmark og med en række af de virksomheder, Würth Danmark samarbejder med.

- Fremtidsperspektivet ved et øget samarbejde er rigtig interessant og giver nye muligheder for os. Vi bliver styrket på et område, som vi har koncentreret os om og specialiseret os i gennem mange år, og jeg glæder mig over at kunne mande op inden for området, udtaler Claus Andersen.

For Würth Danmark har det været vigtigt at få øget manøvredygtighed til at imødegå efterspørgslen på en stadig mere kompleks rådgivning:

- Würth Værkstedsudstyr er i dag leveringsdygtig i hele viften af kompetencer, udstyr og services. De senere år har trenden været, at der er stadig større forventning og krav om ekspertise fra kundernes side. Det giver mening for os at frigive resurser til at fokusere vores styrker og indsats der, hvor vi gør den største forskel, siger Arne Christensen. Han fortsætter:

- Vi har i Jens Linde A/S fået en kompetent partner, som vi varmt kan anbefale. De er erfarne specialister på området, og de bliver det i endnu højere grad, når de overtager vores kollega Steffen Puggaard som en del af det nye samarbejde. Både Steffen Puggaard, Jens Linde A/S og vi i Würth A/S glæder os til samarbejdet, lyder det fra siger Arne Christensen.

Vil investere i nye muligheder:

For Würth Værkstedsudstyr skal det nye råderum investeres i nye muligheder:

- Vi får mulighed for at koncentrere vores kompetencer om en endnu mere målrettet indsats på de produktområder, der er værdiskabende for vores kunder, herunder rådgivning og indretning af værksteder. Vi vil have fuldt fokus på innovative produkter, der giver merværdi, ligesom vi får mulighed for at udbygge vores ekspertise på Hunter-udstyr som fx Quick-Check systemer, sporeanlæg, lifte, dæk- og afbalanceringsmaskiner. Jeg er sikker på, at kunderne vil opleve et løft i kompetencer fra både vores og Jens Lindes side, siger Arne Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

2.047