23948sdkhjf

Bilsalget på vej ud af corona-krisen

Efter et par hårde måneder, giver salgstallene for juni måned grund til optimisme. Den forgangne måneds bilsalg var kun beskedent lavere end i juni 2019, viser tallene fra De Danske Bilimportører.

BILSALG Salget i juni endte på 17.931 solgte personbiler, hvilket er 13,4 procent lavere end i juni 2019.

Juni afslutter samtidig 1. halvår 2020, som har været stærkt påvirket af COVID-19. Det afspejler sig også i salgstallene, der ligger 27,7 procent under niveauet i forhold til 1. halvår af 2019.

Til gengæld ligger salgsniveauet i juni måned på minus 13,4 procent, hvilket er en markant fremgang ift. niveauet i maj på minus 40,1 procent.

- Bilsalget er ved at være tilbage på sporet efter nogle barske måneder for branchen. Tallene viser tydeligt, at vi er på vej ud af corona-krisen, og det også den fornemmelse der er i branchen. siger Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske bilimportører og fortsætter:

- Skolernes sommerferie er netop sparket i gang, men de gængse rejsemuligheder er langt fra normaliseret endnu. Kør-selv-ferien er derfor et oplagt alternativ, og vi håber, at danskerne vil se det som en god anledning til at købe en ny og mere miljøvenlig bil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22