23948sdkhjf

Erfaren profil skal styrke udviklingen hos NDI

Allan Pedersen er blevet ansat i stillingen som kommerciel direktør hos dækvirksomheden NDI Group. Her skal han stå i spidsen for den samlede salgs- og marketing organisation og understøtte virksomhedens 2024-strategi.

DÆK Den jyske dækvirksomhed, NDI Group – også kendt som Nordisk Dæk Import – ansætter pr. 1. august Allan Pedersen som virksomhedens nye kommercielle direktør.

Allan Pedersens får til rolle som CCO at understøtte virksomhedens 2024-strategi med fokus på lønsomhed og digitalisering. Derudover skal han få styrket salget og markedsføringen på tværs af virksomhedens forretningsområder og markeder.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af NDI Group, som for mig står som en højt respekteret virksomhed med nogle gode værdier og en stærk kultur.  Der er et stort potentiale og en lang række muligheder i markedet. Jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe forudsætningerne for at indfri ambitiøse mål og skabe lønsom vækst, og jeg ser frem til at starte i jobbet og lære hele organisationen, markederne og kunderne godt at kende, fortæller Allan Pedersen.

Fra reservedele til dæk

Med ansættelsen af Allan Pedersen som kommerciel direktør får NDI Group tilført en stærk erhvervsprofil med over 20 års erfaring inden for ledelse, organisationsudvikling og salg, senest som salgsdirektør hos reservedels- og tilbehørsspecialisten Kramp. 

Med skiftet til NDI bliver de 500.000 reserve- og tilbehørsdele hos Kramp skiftet ud med cirka 500.000 dæk samt andre dækrelaterede forretningsområder hos virksomheden, som Allan Pedersen skal hjælpe med at udvikle – blandt andet ved at styrke den samlede indtjening.

900 medarbejdere

- Vi ser frem til at byde Allan velkommen hos NDI og styrke vores organisation, så vi kan styrke udviklingen, øge indtjeningen, få udviklet vores markedsposition og lagt det rette fundament til en fremtid, der vil være fyldt med forandringer, siger René Kristensen.

NDI Group beskæftiger i dag cirka 900 medarbejdere i fordelt på fem lande og dækker en bred vifte af dækrelaterede forretningsområder fra salg af dæk til fremstilling af specialtilpassede hjul- og fælgløsninger til landbruget, dækrenovering, regummiering og produktion af værkstedsudstyr, blandt andet.

Læs mere om: NDI
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109