23948sdkhjf
>

Nu lukker også Volkswagen ned

Volkswagen Group lukkede allerede i weekenden ned for italienske fabrikker; nu lukkes også mærkets fabrikker ned i hele Europa – foreløbigt for to uger.

CORONA Nu er den foreløbige nedlukning af bilfabrikker i Europa også nået Volkswagen hjemme i Tyskland Lige nu er koncernen ved at planlægge at lukke en række fabrikker midlertidigt ned.

Således har koncernchef Herbert Diess i en tale tidligere i dag ved Volkswagen AG annual media conference 2020 udtalt følgende:

- Produktionen standses på vores spanske fabrikker, i Setubal i Portugal, Bratislava i Slovakiet og på Lamborghini- og Ducati-fabrikkerne i Italien.

- De fleste af de tyske og andre europæiske fabrikker begynder at forberede sig på at stoppe produktionen, sandsynligvis i to uger.

- De enkelte mærker vil kommunikere detaljer om driftsplanerne så hurtigt som muligt, oplyste Diess videre på mødet.

Hvilke konsekvenser den foreløbige nedlukning måtte få for Volkswagen og koncernens øvrige mærker i Danmark, er endnu ikke klar.

- Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvilke konsekvenser det vil få for Semler på det danske marked, men vi følger udviklingen tæt, alt imens vi naturligvis følger Udenrigsministeriets og Sundhedsstyrelsens anbefalinger, forklare Britt Stellinger, PR-ansvarlig for importselskabet, Semler Mobility.

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.111