23948sdkhjf
>

Corona-virus lukker adgang til Fiat fabrikker

Fiat Chrysler Automobiles begrænser adgangen til sine europæiske bilfabrikker efter spredning af Corona-virus i det nordlige Italien.

EPIDEMI Også det italienske ingeniør- og designfirma Italdesign-Giugiaro har lukket sine to faciliteter i Torino, efter at en medarbejder er testet positiv for virussen.

Tilfælde af Coronavirus i Italien, det mest berørte land i Europa, er steget til mere end 200 med tre dødsfald, hvilket får regeringen til at lukke de områder, der er hårdest ramt i de nordlige dele af landet.

Fiat Chryslers europæiske domicil i Torino er det administrative centrum i Piemonte-regionen, hvor der har været tre tilfælde af Corona-virus, skriver Automotive News Europe.

Brev til leverandører

I et brev til leverandører og besøgende, som auto-avisen har set, oplyser FCA, at adgang til alle dets europæiske faciliteter vil blive nægtet for dem, der har været i en af de 13 italienske kommuner, der er berørt af virusudbruddet.

Brevet forbyder også besøg fra alle, der har været i Kina eller et andet asiatisk land i de sidste 15 dage. Mennesker, der har været i direkte eller indirekte kontakt med andre, der potentielt er inficeret af virussen, er også udelukket.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11