23948sdkhjf

Eksklusivt bilhus sætter hastigheden op

Landsdækkende Carclub sætter ny administrerende direktør i førersædet, mens stifter Carsten Trapp får en mere kundefokuseret rolle.

VIRKSOMHEDSUDVIKLING Der er fart på markedet for leasing og køb af biler i Danmark, og hos én af landets førende bilforretninger, Carclub, skifter man et gear op og henter en ny, tung profil til direktørposten.

Hans Emil Olesen tiltræder stillingen som administrerende direktør i Carclub 1. februar 2020. Han kommer fra en ledende stilling i amerikanske Stanley Black & Decker, hvorfra han skal bruge sin erfaring med salgsledelse og forretningsudvikling til at løfte Carclub til næste niveau. Han overtager posten fra stifter Carsten Trapp, der fortsætter i en ny og mere salgs- og kundeorienteret rolle efter 10 år som direktør.- Vi havde aldrig drømt om at vokse så hurtigt, og Carclub har nu en størrelse, omsætning og kundemængde, hvor det er tid til at skalere op og fokusere på at optimere virksomheden. Vi har brugt et år på at finde den helt rigtige profil, der kan tage Carclub til det næste niveau, siger Carsten Trapp.

Anderledes værktøjskasse

Det var Carclubs profil, vækstpotentiale og et lysende fremtidsperspektiv, der overbeviste Hans Emil Olesen om skiftet. Han ser et stort potentiale i forretningen med muligheder og en stærk profil, som der skal bygges videre på.

- Der er virkelig muligheder i markedet, og Carclub har den rette ejerkreds, ambition og fundament til at vokse op i en anden liga, siger Hans Emil Olesen, der ser det som en spændende mulighed og udfordring at træde ind i en ny branche og mener, at hans erfaringer fra Stanley Black & Decker positivt kan overføres til bilbranchen.

- Det er de samme stærke værktøjer, der tuner motoren, uanset om du sælger el-værktøj eller biler. I Carclub er der masser at tage fat på, de har en stærk position i markedet og en stor og loyal kundeportefølje. I første omgang skal jeg lære virksomheden bedre at kende, inden vi begynder at strømline og bygge på med en stærk, eksekverbar strategi, der får Carclub til altid at være top of mind i marked, siger Hans Emil Olesen, der også træder ind som partner i virksomheden.

Ambitioner om at udvikle

Carsten Trapp fortæller, at det var en enig ejergruppe, der pegede på Hans Emil Olesen. Han ser frem til at frigive mere af sin tid til salg og kunder.

- Hans Emil kan alt det, jeg drømte om, at min afløser skulle kunne. Det er ikke let at overtage fra en stifter, men jeg ved, vi får et godt samarbejde og den rette synergi. Carclub er én af landets førende forretninger indenfor salg og leasing, men vi har stadig ambitioner om mere. Vi skal bygge flere ben på vores forretning og ledte målrettet efter en profil udenfor branchen, der kommer med nye idéer og friske øjne, forklarer Carsten Trapp.

kile

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078