23948sdkhjf

Tesla og Crashpoint rykker ind i My Garage

Luksus-mekkaet i Vejle fortsætter udvidelserne og har inviteret endnu to nye partnere indenfor.

PARTNERSKAB Det eksklusive samlingssted for luksusbiler, My Garage i Vejle, har igen inviteret et par samarbejdspartnere indenfor. Denne gang er det Tesla og Telskas skadecenter Crashpoint.

- Hos MY GARAGE har vi altid stort fokus på at udvikle vores forretning, og ikke mindst vores tilbud til de danske og udenlandske motorconnaisseurer. Det er derfor med stor fornøjelse, at Tesla og Crashpoint nu tager del i dette unikke partnerskab med særligt afsæt i premium og kvalitet.

I september meddelte My Garage, at de folie-virksomheden Wrapit.dk og glas-specialisten Carglass velkommen på adressen.

- Hos My Garage har vi altid stort fokus på at udvikle vores forretning, og ikke mindst vores tilbud til de danske og udenlandske motorconnaisseurer. Det er derfor med stor fornøjelse, at Tesla og Crashpoint nu tager del i dette unikke partnerskab med særligt afsæt i premium og kvalitet, siger Direktør hos My Garage, Lars Bjørnbak og fortsætter

- Vi ser mange gode muligheder ved de nye partnerskaber. Crashpoint og Tesla er uden tvivl med til at skabe endnu en synergi i My Garage, og vores mission om at kunne tilbyde alt det bedste inden for den automotive branche er endnu engang tættere på at blive realiseret."

Tesla begrunder valget med My Garages placering: 

- Valget om placeringen hos My Garage er både ud fra et strategisk og geografisk udgangspunkt ideel for tilgængeligheden for vores kunder og Teslas tilstedeværen i Danmark, siger Service Country Manager, Tobias Lambertsen og fortsætter:

- Trekantområdet er let tilgængeligt for den sydlige del af landet, samt hele Fyn. Vi gør det derfor mere belejligt for Tesla ejere at få serviceret deres bil. Dertil kommer den brand værdi My Garage har skabt og deres formål om at samle de stærkeste kræfter inden for den automotive verden under samme tag: Et sted Tesla simpelthen bare bør være tilstede."

Administrerende direktør for Crashpoint, Claus Nielsen, udtaler:

- Vi glæder os derfor over at kunne bidrage med at servicere husets kunder her hos My Garage. For Crashpoint gælder det nemlig både om at realisere vores ønske om, at styrke vores fysiske position i landet i form af flere værksteder, såvel som at styrke vores position som det førende skadecenter i landet. Vi har i forvejen to centre omkring Aarhus, så placeringen hos i Vejle, var et oplagt valg. Ikke mindst da vi her havde muligheden for at skabe endnu større synergi og relation til både Tesla, da vi i store træk deler de fysiske lokaler.

Om virksomhederne

Crashpoint har på 10 år udviklet sig til at være landets største skadecenter, med mere end 3.000 reparationer om året. En del af disse reparationer foretages i samarbejde med en lang række af landets forsikringsselskaber som fast samarbejdspartner, men i stigende grad henvender private kunder sig også direkte til Crashpoint, for at få udbedret deres skader. Ydermere er Crashpoint for 4. år i træk blevet kåret til Årets Karosseriværksted i Danmark. Crashpoint er godkendt af Tesla til udbedring af skader på deres modeller.

My Garage blev grundlagt i 2016 og er ejet af Anders Kirk Johansen, nevø til Lego-overhovedet Kjeld Kirk Kristiansen. Hos My Garage handler det om de specielle biler, klassikere og luksus- og specialbiler, der sjældent eller aldrig før er set i Danmark. Her kan disse biler købes, sælges, leases vedligeholdes, opbevares og klargøres.

Tesla blev grundlagt i 2003 i USA og producerer elbiler, batterier og andre energiprodukter. - herunder solceller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096