23948sdkhjf

Continental skruer på forventningerne: Markedet yderligere forværret

Den tyske dækproducent Continental har sænket sine forventninger til indeværende år. Det skriver Ritzau Finans ifølge Børsen.

Hvor selskabet tidligere forventede en omsætning for året på mellem 45 og 47 milliarder euro, er den nu skruet ned til intervallet 44-45 milliarder. I samme ombæring er forventningen til den justerede EBIT-margin skruet ned fra omkring 8-9 procent til nu at ligge i intervallet 7-7,5 procent.

Ifølge avisen forklarer Continental i en meddelelse, at nedjusteringen primært skyldes det fortsatte fald i den globale produktion af biler og lette køretøjer. Tidligere havde selskabet forventet, at den globale bilproduktion ville være på niveau med sidste år, men nu ventes et fald på omkring 5 procent for hele indeværende år.

- Vores andet kvartal var solidt på trods af en yderligere forværring i markedsmiljøet. Vi er nu mindre optimistiske omkring anden halvdel af året, end vi før har været, siger Wolfgang Schäfer, finansdirektør hos Continental, i ifølge Børsen i meddelelsen.

Regnskabet for andet kvartal offentliggøres den 7. august.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094