23948sdkhjf

Solsikkeolie, ris og mælkebøtter: Bildæk er næsten blevet spiselige

Allerede nu er dækkene om ikke spiselige så i stigende grad bæredygtige med en række naturlige ingredienser i dækproducenternes jagt på at tækkes købere og klimaet.
Solsikkeolie til stegning og mælkebøttesuppe er ikke at kimse ad. Det er spiselige ingredienser, og på samme tid er det også nye materialer i dæk allerede nu. Flere af de store dækfabrikanter, som Michelin, Goodyear og Continental, er i fuld gang med at lave dæk af naturmaterialer frem for at bruge råoliebaserede produkter.

Goodyears mål er en ful...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Motor-magasinet, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Jason Watt skifter hest: Får to nye jobs
Bilimportører raser mod kampagne for delebiler
Black Friday splitter de danske grossister: Hvem gør hvad?
Vanvidskørsel: Audi konfiskeret under prøvetur
Svanemærket bilvask har skånet miljøet i 20 år
Disse autofirmaer har fået nye i toppen
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.11