23948sdkhjf

Ferrari bilhus åbnet i Lyngby

8500 kvadratmeter til et stort arkitekttegnet bildomicil, der rummer virksomheden Formula - den danske forhandler og importør af de italienske bilikoner Ferrari og Maserati.
DOMICIL Lige ud til motorvejen i Lyngby er et spektakulært byggeri endelig bygget færdig. Et stort arkitekttegnet bildomicil, der rummer virksomheden Formula - den danske forhandler og importør af de italienske bilikoner Ferrari og Maserati. To unikke bilmærker der repræsenterer selve kernen af Formulas hjerte. Men det sorte skinnende hus er mere end det. De 8500 kvadratmeter er et mekka af det ypperste inden for bilkunst af øverste skuffe og emmer af passion for hårdt pumpede fuldblodsbiler til både bane og gade, lover firmaet i en pressemeddelelse.
Med det nye domicil tager Formula et skridt mod at blive mere synlige og nærværende overfor danskere med interesse for specielle biler.
- Måske sælger vi ikke Folkevogne, men vi vil gerne været et sted, hvor folk virkelig føler sig velkomne. Bilerne er så unikke og smukke, at det ville være kedeligt, hvis de bare stod der og glanede i showroomet, siger Formulas direktør Jesper Schak.
- Disse biler skal opleves med det blotte øje, derfor er alle altid velkomne til at kigge indenfor og mærke drømmen, tilføjer han.
Vil føle og røre produktet
- Handel med almindelige biler stiller større og større krav til forhandlere og importørers versatilitet. Vi tror, at handel med dyre specialbiler også i fremtiden bliver en én til én-forretning, hvor kunden vil se, føle og røre produktet mange gange, før handlen er afsluttet. Det er ikke mindst den udfordring vi forsøger at facilitere med den nye bygning, som vi er utrolig glade for og ikke mindst stolte af, siger Formula Automobiles direktør, Jesper Schak, ifølge Bil Magasinet.
Ferrari kom officielt til Danmark i 1987, da bilforhandler Ole Damgaard-Nielsen fik importen efter et længere forhandlingsforløb. I 2000 flyttede importen til nybyggede lokaler i Allerød, og forretning fortsatte her, da den i 2006 blev overdraget til udgiver Johnny Laursen, som etablerede og stadig ejer Formula Automobile.
Tre-cifret millionbeløb
I dag omfatter forretningen Ferrari- og Maserati-forhandling, Formula Leasing og Formula Automobile. Lokalerne i Allerød blev for små. Værkstedets fem lifte var mere end fuldt besat. Nu råder de 37 ansatte over 12 lifte i et topmoderne værksted, der også er indrettet efter Ferrari/Maseratis regler.
Direktøren vil ikke afsløre, hvad den nye flagship store har kostet, men bekræfter, at det er et tre-ciftret millionbeløb i kroner.

Formula-domicilet

• Årstidernes Arkitekter og arkitekt Samuel Staalgreen har tegnet Formula-domicilet, der har solceller på taget, grønt tag og regnvandsfilter til grundvand.
• Bildomicilet har en elevator, der fragter biler op til 3. sal, hvor der står et stort antal nye og klassiske biler parkeret.
• Bildomicilet har deres egen bar, der serverer god italiensk kaffe og et glas italiensk vin efter kl. 17.00.
• Formula har opstillet deres egen 100 oktans benzinstander, hvor der kan tankes højpotent energi til superbiler – også efter lukketid med kreditkort.
• Værkstedet er landets eneste officielle Ferrari serviceværksted og har seks lifte og seks teknikere, der løbende uddannes.
Se mere på formulaauto.dk og formula-leasing.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125