23948sdkhjf

5 korte nyheder - bl.a. om Monroe

Opkøb af vibrations-ekspert // Gratis lommeguide fra TRW // Wabco indgår servostyring-aftale // Monroe affjedring til I-Pace // Arnott i vækst med luft-modeller

Opkøb af vibrations-ekspert

Det tyske teknologiselskab Continental overtager virksomheden Anti-Vibration-Systems fra Cooper Standard. Anti-Vibration-Systems driver fem produktionssteder, herunder udviklingsafdelinger, i Canada, Frankrig, Indien og USA og har en arbejdsstyrke på cirka 1000 ansatte. Continental beskæftiger 244.000 ansatte i 61 lande. Anti-Vibration-Systems udvikler løsninger, som reducerer støj, vibration og hårdhed i køretøjer og dermed forbedrer affjedringskomfort og håndtering. Selskabet har også stor knowhow inden for materiale- og produktdesign samt komponentanalyse, systemintegration og køretøjstest.


Gratis lommeguide fra TRW

Udvikleren og leverandøren af styretøjsdele, TRW, har udgivet en såkaldt Pocket Card-guide på alle fire nordiske sprog med temaet ophæng på bilen. Det er et lille opslagsværk til værkstedet, hvor de enkelte kort er lamineret og derfor slidstærke. Guiden er delt op i grønne og røde sider for rigtig og forkert håndtering af reservedele. TRW er i dag en del af ZF Aftermarket, hvor også brands som Sachs, Boge og Lemförder hører hjemme. Det lille opslagsværk udleveres gratis fra TRW partneren på leverandørsiden, AD Danmark A/S, så længe lager haves.


Wabco indgår servostyring-aftale

Den globale aktør Wabco, med 16.000 ansatte i 40 lande, har indgået en verdensaftale med OEM-leverandøren R.H. Sheppard om hydrauliske servo-styretøjsløsninger til lastbiler.



Monroe affjedring til Jaguar I-Pace

Der er en vis wow-effekt ved at levere dele og systemer til årets europæiske bil, der denne gang blev elbilen Jaguar I-Pace. Tenneco/Monroe har leveret passive for- og bagdæmpere samt luftaffjedringsmoduler, der er udformet til at forbedre kørslen og stabiliteten. Systemet har lav vægt og er fremstillet med plastik-fjederlejer samt topmontering af aluminium. Monroe leverer affjedringskomponenter og moduler fra sine fabrikker i Sint-Truiden, Belgien, Hodkovice, Tjekkiet (bagdæmpere og moduler) og Birmingham i Storbritannien (forluft- og spiralfjedermodulsamling).



Arnott i vækst med luft-modeller

Der var stor interesse for amerikanske Arnott på messen Motortec 2019. Her kunne den forholdsvis nye autobranche-producent fortælle, at der er fortsat vækst i også Europa for Arnotts prisbillige kvalitetssystemer. Nogle af nyhederne er luftaffjedring for Audi A6/A7 C7 model, Mercedes-Benz C-Class W205 og Porsche Macan 95B. Det viser, at Arnott udvider sin produktportefølje samt også evner at udvikle til markedets nyeste bilmodeller. Arnott åbner distributionscenter i Spanien for at kunne nedbringe leveringstiden til et døgn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127