23948sdkhjf

Autolakerer klar til superbiler

Med åbningen af AH Autolak i My Garage i Vejle står Torben Magnussen i spidsen af lakering af Ferrarier, Porscher og alt hurtigt på fire hjul

SPECIALLAKERING Der er travlt på værkstedet denne tidlige vintermorgen med spartling og slibning, inden det er tid til lakarbejdet. Og der er meget fine premium- og superbiler blandt dagens opgaver, men for Torben Magnussen er det håndværket, der betyder noget.

- Jeg kan godt lide smukke og flotte biler, men for at være helt ærlig så går vi mere op i vores fag, så om det er en Ferrari eller en lille Toyota Aygo betyder ikke noget. Vi skal gøre vores bedste og i sidste ende have tilfredse kunder, der både anbefaler os og kommer igen, siger Torben Magnussen.

Den 33-årige autolakerer har fået ansvaret for afdelingen, siden AH Autolak 1. februar åbnede i den store specialforretning My Garage i Vejle. Dermed har AH Autolak nu afdelinger i Vejle, Middelfart og Fredericia.

Torben Magnussen er dog helt klar over, at mange her har biler på hjernen, og at My Garage er essensen af kærlighed til biler, når mennesker med dedikation, passion og knowhow rådgiver, passer, reparerer og vedligeholder.

Dobbelt op på sigt

Der er fra start fire mand hos AH Autolak i Vejle, og Torben Magnussen regner med, at der på sigt bliver otte medarbejdere i virksomheden, der blev grundlagt af Arne Hansen i Fredericia i 1998, og åbnede i 2016 i Middelfart.

Torben Magnussen blev udlært hos Arne Hansen i 2008 og blev værkfører i 2011. Han glæder sig til denne opgave.

- Da Arne spurgte, om jeg ville stå i spidsen for den kommende Vejleforretning i det ambitiøse My Garage-projekt var jeg stolt og aldrig i tvivl. Det var en drengedrøm, siger Torben Magnussen.

Han har fulgt det store byggeprojekt løbende siden starten med mange håndværkere involveret.

- Resultatet er meget tilfredsstillende, og jeg vil gøre mit til, at vi holder værkstedet så flot som muligt. Vi holder en høj kvalitet, vi har fået gode folk med, og når man ikke er flere, så er det nemmere at lave en stringent linje, end når man er 15. Vi koordinerer, hvordan vi vil have tingene gjort. Vi har samtidig fået meget med fra vores DNA og tid i Fredericia, siger Torben Magnussen.

Tæt på kunderne

AH Autolak i Vejle beskæftiger sig primært med erhverv, herunder de store skadescentre i området. Forretningen er kommet endnu tættere på kunderne, og det giver pluspoint.

- Vores kunder er utrolig glade for, at vi er kommet tættere på dem. Det betyder meget, hvis vi skal se på en bil, eller de skal bruge en stump eller lignende. Nu kan vi gå over gaden - det giver en god service og er en klar fordel for alle parter, siger Torben Magnussen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125