23948sdkhjf

Debatlyst i rustkæde

Landsmøde hos Suvo Antirust vedtog nye initiativer og strategier.
KÆDE Igen i 2015 kunne der konstateres en positiv udvikling i foreningens aktiviteter. Lanceringen samt en løbende udvikling af Suvogaranti online har øget medlemsaktiviteten betragteligt i foreningen.

Det blev oplyst på landsmødet i rustbeskyttelseskæden Suvo Antirust, som blev afholdt lørdag den 5. marts på Hotel Comwell i Kolding.

- Det traditionsrige landsmøde havde et godt fremmøde og bød på både arbejde og fornøjelse. Allerede fredag aften var de fleste landsmødedeltagere mødt frem, og lørdag formiddag startede landsmødet officielt med generalforsamling i Suveræn Garantiforening, der i dagligdagen fungerer som garanti og forhandlerforening, fortæller Palle Pedersen, adm. direktør hos LHG Group A/S - Suvo Danmark i Holstebro.

To genvalg

Martin Mortensen fra Suveræn Garantiforenings bestyrelse aflagde formandsberetningen. På valg til bestyrelsen i garantiforeningen var Søren Giversen fra Suvo Center Ebeltoft samt Martin Mortensen fra Suvo Center Herning, og de modtog begge genvalg.

Efter Generalforsamlingen blev det egentlige Suvo landsmøde afholdt. I år var der et indlæg fra René Tønder fra virksomheden Udvikling A/S, efterfulgt af et indlæg fra Palle Pedersen fra Suvo Danmark.

Moderniseret logo

Begge indlæg tog udgangspunkt i en autobranche i rivende udvikling og gav anledning til stor debatlyst blandt de fremmødte, hvilket resulterede i, at der på mødet blev vedtaget forskellige initiativer og strategier, der skal være med til at forme en spændende fremtid i Suvo Antirust kæden, oplyser Palle Pedersen.

Blandt andet blev Suvo kædens logo præsenteret i en moderniseret udgave.

Efter landsmødet var der socialt samvær, hvor deltagerne i afslappet stemning hyggede sig i hinandens selskab. Landsmødet blev afsluttet lørdag aften med fest.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094