23948sdkhjf

Migatronic vil se endnu mere vækst

Svejsemaskineproducenten havde tocifret vækst i 2015 og forventer at fortsætte ad samme spor i 2016.
REGNSKAB Migatronic realiserede i regnskabsåret 2015 et overskud før skat på 8,0 millioner kroner mod 6,9 i 2014. Koncernomsætningen endte på 295 millioner mod 269 i 2014 – en stigning på cirka 10 procent. Årsregnskabet viser en stigning på fire procent i salget af manuelle svejsemaskiner sammenlignet med 2014. Fremgangen er især sket på eksportmarkederne, primært i Europa. Inden for svejseautomatisering er salget øget med 70 procent i 2015 i forhold til 2014.

- Migatronic ser det som en yderst tilfredsstillende udvikling. Den øgede omsætning er et resultat af god ordreindgang i starten af året og stadig stigende interesse og aktivitet inden for automatisering af svejseprocesser. Migatronic har leveret automatiseringsanlæg i Danmark og på flere eksportmarkeder. For både salg af manuelle svejsemaskiner og svejseautomatisering gælder, at Migatronic har oplevet øget prispres som følge af en stærk konkurrence på markederne, skriver Migatronic i en regnskabsmeddelelse.

Styrke sin position
I 2016 satser Migatronic på at udbygge sin position inden for både manuelle svejsemaskiner og automatisering. Baseret på generel stigende ordreindgang i starten af 2016, forventes yderligere vækst resten af året. Der er afsat yderligere ressourcer til nyudvikling af produkter og til at øge afsætningen både inden for manuelle svejsemaskiner og svejseautomatisering.

- Med fortsat fokus på produktudvikling og optimering af produktprogrammet, forventer Migatronic forøget vækst i både omsætning og indtjening i 2016, skriver Migatronic.

Udover stigende omsætning forventer Migatronic et resultat på 10-15 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094