23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra sportens verden i ind- og udland. Se også de selvstændige billedtekster.
PEUGEOT TOTAL DEALER TEAM DK indstiller aktiviteterne efter en meget flot 2015 sæson i dansk rallysport med intet mindre end to danmarksmesterskaber. Teamchef Kjeld Seidler fra importøren Peugeot Danmark angiver som årsag, at rallysporten i Danmark bevæger sig fra at tiltrække semi-professionelle fabriks-/importørstøttede teams til at være en sport for bredden. Teamets 208 T16 rallybil i R5-trim er sat til salg.

EN ÅBEN OG GRATIS KONFERENCE for alle om fremtidens motorsport finder sted 5. februar klokken 9-11.30 i Messecenter Herning – placeret mellem Dansk Motorsport Award, Yamaha Supercross og Motorshow 2016. Konferencens formål er at belyse, hvad der gør sporten til en unik og attraktiv platform for kommercielle partnerskaber.

TOM K BLIVER MANDEN, der skal sige de kendte ord “Drivers, start your engines” ved det 54. Rolex 24 At Daytona 30.-31. januar. Mr. Le Mans-Kristensen er nemlig valgt til Grand Marshall for løbet.

ET VIGTIGT GENNEMBRUD FOR klassen Danish Supertourisme Turbo er Tom Pedersen og Driftsselskabet Padborg Parks aftale med TV2-regionernes seks regionalkanaler om direkte tv-transmission fra fem af de syv løb i 2016. ”Vild med dans” Claus Elgaard får rollen som kommentator og redaktør på udsendelserne, der filmes af OBDK, der er del af Boch & Bjerre fra Esbjerg.

DANSKE FORMULA RACING HAR indgået en kontrakt med den 23-årige Mikkel Mac om en fuld sæson i European Le Mans Series samt 24-timers Le Mans. Det danske Ferrari-team har dermed sikret sig en af tidens hurtigste GT-kørere.

TEAM AD RACING-FLEXLEASE.NU VIL i et stærkt 2016-setup udfordre de etablerede stjerner i DTC med de to stærke kørere Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff. Teamejer Kent Bernsdorf og teamchef John Nielsen forventer podieplacering med to helt nye biler.

TEAM SALLY RACING VENDTE HJEM fra 24h Dubai med en fornem fjerdeplads i klasse A2 og som nr. 45 i løbet ud af 98 startende. Debutanterne Steffan Jusjong og Michael Vesthave havde de mere garvede kørere Peter Obel, Sune Marcussen og Martin Sally i ryggen.

RED BULL ER I HØJT HUMØR, efter at uoverensstemmelser med Renault er ryddet af vejen, så samarbejdet med i Formel 1 fortsætter i 2016 – trods den sene beslutning bliver bilen færdig til første officielle test 22. februar. TAG-Heuer ny storsponsor hos Red Bull i 2016.

Læs mere på www.motorsporten.dk












Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11