23948sdkhjf

Rattet rundt - uge 7

MedFlemming Haslund - se også www.motorsporten.dk

AARHUS ELLER EJ? Ugens måske hotteste emne i motorsportskredse har været, om klassikerløbet løb i Aarhus køres eller ej. - Men lad mig slå fast med syvtømmersøm, at Classic Race Aarhus bliver gennemført den 25.-27. maj, oplyser direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth i en pressemeddelelse. Her citeres Bünyamin Simsek (V), der er rådmand for Teknik og Miljø og politisk ansvarlig for området, for at sige: - Jeg vil som rådmand lægge mig i selen for, at forvaltningen hurtigt får udformet en myndighedstilladelse til Classic Race Aarhus. Løbet er et enestående arrangement, som vi i Aarhus skal være stolte af, og som skal afvikles som planlagt.

HIGH CLASS RACING er et danskejet LMP2-team, der i lighed med 2017 deltager i European Le Mans Series. Teamet ansøgte om starttilladelse 24 timersløbet på Le Mans, men må foreløbig nøjes med at være tredje reserve. Kørerne er Anders Fjordbach og Dennis Andersen. I tilfælde af start bliver tredje kører amerikaneren Wayne Taylor. Teamchef er Peter Utoft.

I’M BACK! KAN racerkører Dennis Lind citere Arnold Schwarzenegger for at sige. Han - altså Lind - er tilbage klassen DTC for teamet LM Racing. Dennis er samtidig medlem af Lamborghinis internationale juniorprogram. Dermed ser sæsonen 2018 ud til at blive den hidtil sportsligt bedste for Mascot DTC.

HVEM ER DE GAMLE i DTC? Det er ikke svært! Magnussen, Nissen og Bremer. I år udfordres de af et kuld "unge løver" i form af bl.a. Lasse Sørensen (mester 2017), Kasper H. Jensen (mester 2016) og Dennis Lind (mester 2013). Dertil Max Klinkby-Silver, Michelle Gatting, Frederik Schandorff, Andreas Jochimsen og Michael Marcussen m.fl. Der ventes også et kontingent norske deltagere i et felt på cirka 25 biler. Læs mere på www.dtc-net.dk.

FULD FART PÅ en gammel Audi 80. Det var, hvad Toni Hansen og Per Brodersen præsterede, da de kørte den umanerligt flotte Audi ind på en fjerdeplads i årets klassiske Monte Carlo-løb. Nummer fire; det er bedste danske placering siden 2002, da Otto og Britta Kristensen vandt RMCH generelt i 2002 i en Lancia Fulvia, der var bedste danske resultat nogensinde.

OGSÅ I ÅR BLIVER er der danske kørere med i ADAC Opel Rallye Cup. Sebastian Magnussen er allerede klar, men som det ser ud lige nu, kommer der sikkert en til. Marco Gersager, der kørte Opel Corsa Rally Cup i Danmark sidste år og vandt den, er ved at stable økonomien på benene til at deltage i den tyske ADAM cup i 2018.


HVOR MANGE FLUER KAN man slå ihjel med sideruderne? Det ved driftkørerne om nogle. En af dem, der er ved at forberede sæsonen lige nu, er Young Gun William Guldager. Den mange-hestede Toyota opgraderes med blandt andet nyt design. For en driftbil, der ser godt ud, kører m e r e sidelæns; det ved enhver.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14