23948sdkhjf

Silkeborg-forhandler udvider med nyt bilmærke

Per B bliver ny Hyundai-forhandler pr. 1. oktober 2016.
BILSALG En af de mest erfarne bilhuse i Silkeborg, Per B, vil omkring 1. oktober have Hyundai i deres sortiment.

- Når vi indlemmer Hyundai, et det et ønske om at stå stærkere i markedet og kunne tilbyde folk i Silkeborg et endnu bredere udvalg af kvalitetsbiler, lyder det fra ejer Per B. Christensen.

Hyundai får plads i Per B’s moderne bilhus i Silkeborg, hvor der i forvejen handles med Ford, Mazda og Suzuki.

- Hyundai er moderne biler i høj kvalitet til fordelagtige priser. Og så kommer de uden undtagelse med en unik garanti på fem år uden kilometerbegrænsning. Den kombination er uden tvivl en vigtig årsag til, at mærket i løbet af de seneste år har opnået stor popularitet hos danskerne. Det er naturligvis noget, vi har holdt øje med, og som vi gerne vil være med til at udvikle yderligere, udtaler Per B. Christensen.

- Valget af Hyundai som ny samarbejdspartner var ikke svært, idet de har en meget klar strategi for brandet – og for hvordan vi bedst muligt imødekommer de forandringer, som bilbranchen står overfor, både med hensyn til digitalisering, produktlancering og forhandlernetværk. Så, ja vi glæder os rigtig meget til at give den gas og fortsætte den positive udvikling, vi er i, siger indehaver Per B. Christensen.

Godt match

Hos Hyundai Bil Import glæder man sig tilsvarende over det nye samarbejde med Per B.

- Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, ja faktisk den bedste i branchen – og for at kunne nå den målsætning, er det afgørende, at vi har professionelle og engagerede forhandlere, der kan yde uovertruffen service over for Hyundai kunder. Vi kender Per B som en yderst seriøs forhandler med grundigt uddannede medarbejdere, der mestrer alle aspekter inden for rådgivning, service og kundepleje. Det er værdier, som vi sætter højt, og som gør os til et rigtig godt match, siger Mads Ries Lauvring, adm. direktør hos Hyundai Bil Import, ifølge en pressemeddelelse.

Brugte biler hos Mortensen

Hyundai har siden 1994 været repræsenteret hos Verner Mortensen Automobiler A/S, der efter eget ønske har valgt at stoppe som nyvognsforhandler.

- De fremtidige krav til en nyvognsforhandling er efterhånden blevet så store, at de fysiske rammer på Bavnehøjvej ikke er tilstrækkelige, derfor var valget enten at bygge helt ny forretning eller at stoppe som nyvognsforhandler og udelukkende satse på brugtbilssalg og værksted. Vi valgte så det sidste, udtaler Niels Erik Mortensen.

- På den måde vil vi få plads til at fordoble vores brugtvognslager til 60-70 biler, tilføjer han.

- Med overdragelsen til Per B er vi sikre på at Hyundai vil blive repræsenteret på bedst mulig måde i Silkeborg, siger Niels Erik Mortensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109