23948sdkhjf

Ardeca smøreprodukter er landet

En af Belgiens største leverandører af olie og smøremidler til flere brancher er i Danmark med gennemskueligt lave priser.
Gennemskuelighed og lave priser for kvalitetssmøremidler. Det er opskriften, der gerne skal bringe det belgiske oliemærke Ardeca ud på værkstederne over hele Danmark.

Det håber indehaver af Industri Kemi ApS, Søren Siggaard, der, med en lang fortid inden for smøremiddelbranchen, er importør og nu sælger via nettet til såvel private som erhvervsdrivende inden for auto-, landbrugs-, entreprenør-, og maskinbranchen.

- Da finanskrisen var på sit højeste gik jeg i tænkeboks for at finde ud af, hvad der skulle til for at drage nytte af krisen og få flere kunder. Svaret var at finde et omfattende kvalitets-olieprogram til særdeles konkurrencedygtige priser, med blandt andet alt indenfor motorolier, gearolier og fedt, fortæller Søren Siggaard.

Søgningen gik i gang efter et sådant program, og efter lang tids research faldt valget på belgiske Vromann, der har eksisteret siden 1988. I 1996 overtog den nuværende ejer Nicolas Debruyne roret, hvorefter firmaet har ekspanderet, og nu blandt andet producerer sit eget verificerede olieprogram under navnet Ardeca, hvilket kan ses på hjemmesiden http://ardeca.trustpass.alibaba.com.

Olien bliver testet og påfyldt i Antwerpen, og der foregår en løbende dialog med Vroman, så Ardeca programmet altid er opdateret med de sidste nye specifikationer indenfor olier, understreger Søren Siggaard.

Kunder får besparelse

Årsagen til de lave priser, som alle kan finde på hjemmesiden www.industrikemi.dk sammen med meget andet info såsom specifikationer med mere, er, at Vroman har en lav omkostningsstruktur. Det har Industri kemi ApS også, der både er importør og sælger til slutbrugeren, hvorved der hoppes et forhandlerled over. Besparelsen, samt lave indkøbspriser, gør, at Industri Kemi ApS kan gå i markedet med rigtig fornuftige priser, fortæller importøren Søren Siggaard.

- Jeg synes, alle i branchen skal sammenligne med, hvad de giver for deres nuværende olie- og smøreprodukter og kontakte mig for eventuelt et besøg eller en fagsnak om mulighederne, indbyder Søren Siggaard.

Han startede, efter en årrække i smøremiddel-branchen, i 2002 sit eget handelsfirma Industri Kemi ApS beliggende i Sejling tæt på Silkeborg. I 2007 åbnede han hjemmesiden www.weboil.dk, hvor alle kan købe olie online.

Et priseksempel fra hjemmesiden er SYN-TEC PRO 5w30 LONGLIFE III motorolie til brug i VW- biler som seneste generation "Low Saps" motorolier i 210 liter tromle til 26,37 kroner per liter. Olien forhandles lige fra femliters dunke til 1000 liters tromler.

Under strenge standarder

Såvel producenten Vroman som den danske importør Industri Kemi garanterer, at Ardecas højtydende smøremidler til køretøjer og industri er udviklet, produceret og påfyldt på et moderne kemisk anlæg i Antwerpen efter de nyeste standarder, og som opfylder de højeste krav til miljøbeskyttelse. Hele produktionsprocessen, fra leveringen af råvarer og til påfyldning, sker i henhold til strenge sikkerhedsstandarder.

Baseolier og additiver pumpes via separate linjer til et blandingsanlæg, hvor de opvarmes til den optimale produktionstemperatur og derefter blandes ifølge de respektive formularer, mens hele processen overvåges nøje ved hjælp af nyeste teknologi.

Efter blanding, før produkterne oplagres i tanke og fyldes i beholdere, tromler eller dunke, gennemgår olien en omfattende og streng kvalitetskontrol i laboratoriet, som er udfærdiget efter ASTM Standards. Alle nyeste produktkrav overholdes, og overgås af og til, lover producent og importør.

Al emballage er af de bedste standarder for at fuldende kvaliteten af produkterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078