23948sdkhjf

Dekra-chef køber op: Vi har fanget en af de store fisk

Synskæden Dekra overtager Vestsjællands Bilsyn i Slagelse og udvider samtidig med en ny stilling som koncept- og uddannelseschef. 

Den opkøbs-sultne synskæde Dekra Bilsyn har endnu engang haft tegnebogen fremme. Denne gang har synskæden med direktør Mikael Morell i spidsen opkøbt Vestsjællands Bilsyn i Slagelse pr. 1. marts, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Da Vestsjællands Bilsyn slog dørene op i Slagelse i 2005 var de en af pionererne blandt private udbydere i Danmark efter privatiseringen af Statens Bilinspektion.

De to nu tidligere ejere, Rikke og Niels Rask, har drevet hallen gennem alle årene, hvor Rikke har stået for det administrative, og Niels har, med otte års erfaring fra det statslige monopol, været garant for faglighed, service og erfaring.

Sammen har de løbende innoveret forretningen og udviklet den fra bilsyn af private biler til en lastvognssynshal og senest til at inkludere et drive-in syn for at sikre kort ventetid.

Og det er da også en tilfreds direktør hos Dekra Bilsyn, Mikael Morell, der kommenterer det seneste opkøb. 

- Det er helt sikkert en af de store fisk, vi har fanget, særligt Niels, der har været involveret i hele udviklingen siden privatiseringen i 2005, og han har stået i spidsen for flere brancheforeninger på sin vej. 

- Det bliver godt at få den erfaring på holdet, og ikke mindst at få sat knappenålen i landkortet, så vores ambition om flere lastbilsynshaller kører. Endelig følger der mange ideer med, og dem er vi simpelthen nødt til at realisere. 

Sælger livsværket 

Hos Niels Rask, der nu sælger livsværket, er der også tilfredshed med, at det netop blev Dekra, der overtager synsvirksomheden. 

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop Dekra med snart 100 års erfaring har været attraktive at sælge til. Når man står til at slippe tøjlerne på sit livsværk, betyder det meget, at vi sender vores medarbejdere og virksomheden i de rigtige hænder. 

- Dekra som non-profit-organisation lader omsætningen gå til investering i virksomheden, og det tiltaler mig meget. Tænk engang, jo bedre forretning, jo bedre sikkerhed. Samtidigt har jeg længe haft ideer til udvikling inden for bilsyn, men aldrig haft tiden til opgaverne, men nu sker noget. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062