23948sdkhjf

AVILOO EV- og PHEV-batteridiagnostik - Unikke løsninger til erhvervsbrugere

Den mest pålidelige metode til vurdering af elbilbatteriers tilstand er baseret på deres sundhedstilstand (SoH). Det højeste niveau af præcision og nøjagtighed opnås gennem teknologi, der behandler faktiske, målte data i realtid opnået under test. AVILOOs team af eksperter har udviklet en unik, uafhængig og pålidelig teknologi, der er specielt designet til test af Li-ion-batterier ved hjælp af enkle og præcise tests, der er skræddersyet til hver batteritype.

I øjeblikket tilbyder vi to typer tests til vores kunder:

  • FLASH Test: Denne CARA-godkendte hurtigtest vurderer drivbatteriets funktionalitet ud fra et batterisikkerhedsperspektiv på kun 3 minutter.
  • PREMIUM Test: Denne TÜV-certificerede SoH-test undersøger grundigt batteriets ydeevne og giver detaljeret indsigt i dets sundhedstilstand.

Begge batteritests kan nemt håndteres med AVILOO Box og en intuitiv WebApp.

I vores stræben efter at forbedre samarbejdet med vores erhvervskunder har AVILOO implementeret forskellige foranstaltninger, herunder:

På det danske marked har AVILOO etableret partnerskaber med flere prominente virksomheder. au2parts tilbyder FLASH Test som en service og leverer en komplet testpakke på værkstedet, klar til brug. Applus+ Bilsyn tilbyder FLASH Test som en attest via 29 synshaller over hele Danmark.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188