23948sdkhjf

Ny undersøgelse: Glæde trods debat om p-pladser

I en tid bl.a. med debat om p-pladser i København stiger bilisternes tilfredshed med kommunerne, viser nye tal fra Voxmeter.

Bilisterne er glade for kommunerne. Det fremgår af den seneste prognose fra analyseinstituttet Voxmeter. Løbende spørger instituttet bilisterne om deres vurdering af dette at være bilejer i forhold til kommunerne. Seneste prognose – den er for januar i år – viser, at stadigt flere er tilfredse.

Voxmeter stiller dette spørgsmål til bilister over hele landet: I hvilken grad vurderer du, at det går godt eller dårligt hvad angår forhold for bilister i din kommune. Svarkategorien er fra 0 til 10.

I januar svarede 28,9 procent af bilisterne, at det går godt. Det er en markant stigning over de seneste måneder siden oktober sidste år, da 23,9 procent svarede at det går godt. Udviklingen siden oktober svarer til en stigning på 21 procent.

Også i forhold til for et år siden er der tale om en stigning, dog ikke så markant. I januar 2022 var 27,3 procent tilfredse med at være bilist i deres kommune – det svarer til en stigning på 5,9 procent.

Stigningen i tilfredshed i slutningen af 2022 og ind i 2023 kommer i en periode, hvor der har været især to emner mellem kommuner og bilister, nemlig antallet af kommunale ladestandere til elbiler og antallet af p-pladser for biler i det indre København. Videre har landets største kommuner meldt ud, at de fra i år indfører miljøzoner gældende for ældre persondieselbiler.

Om grafen ved denne artikel: Den procentvise udvikling for hvert område præsenteres også som et indekstal, hvor målingen fra indeværende måned i år sammenlignes med gennemsnitstallet for 2021, som udgør indeks 100.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ford bekræfter Formel 1-comeback efter 22 år
Michelle er mekanikerlærling og vil lokke flere med på vognen
Nyt kursus for mekaniker-mekanikere
Stort galleri: 76 nye elbiler på vej til Danmark
Thomas Møller Sørensen i Q&A: - Vi er på vej til lavere afgifter på elbiler
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Søfart
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.141