23948sdkhjf

Nye Washbox og store WashTec i strategisk samarbejde

Nu kan autovirksomheder lynhurtigt få opstillet danskproducerede og præfabrikerede moduler fra Washbox med vasketeknik via Washtec.

STRATEGI Den store producent af bilvaskeanlæg og bilvaskteknologi, WashTec, har indgået samarbejde med næsten nystartede Washbox, som leverer unikke, bæredygtige, plug and play vaskehalskoncepter bygget i moduler, som Motor-magasinet for nylig bragte en portrætartikel om.

Således går de to leverandører sammen om at levere komplette løsninger til bilvask til Norge, Danmark, Sverige og Finland.

- Vi ser et stort potentiale i samarbejdet med Washbox, fordi deres unikke og innovative koncept for bilvaskehaller passer rigtigt godt sammen med vores produktportefølje. Således kan vi i samarbejde levere en stærk totalløsning for kommerciel bilvask, siger Morten Dale, Executive Vice President hos WashTec, der kalder sig verdens førende producent af innovative bilvaskeanlæg og bilvaskehaller med 1700 ansatte i 80 lande.

Dermed kan man som kunde hos WashTec få et komplet, færdig vaskehalskoncept med vaskemaskiner og vandrensningsanlæg fra WashTec og den udvendige vaskehal med egenudviklede porte, teknikrum samt det ovenjordiske udstyr leveret fra Washbox i container-moduler, der ikke kræver støbning af fundament.

- At kombinere vores innovative konceptløsninger med verdens førende producent af bilvaskeanlæg, vil sætte nye standarder for kundeoplevelse når bilen skal vaskes. I Washbox har vi en vision om at ville levere løsninger til hele Nordeuropa, og samarbejdet med WashTec er bestemt et stort skridt på vejen, siger Jørgen Sørensen Stensgaard, adm. direktør hos Ipart Group, der er moderselskab for Washbox.

Washbox blev startet i 2019 og producerer en konceptløsning indenfor bilvaskehaller til kunder i Danmark og Norge; i 2021 blev der produceret, leveret og opsat 20 vaskehaller. Modulerne bliver produceret på en fabrik i Hammel.

kile

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094