23948sdkhjf

LEDER OM FTZ MESSEN Svar på de store grønne spørgsmål

Hvis der fortsat er virksomheder - eller enkeltpersoner for den sags skyld - der ikke har en grøn plan parat, er det oppe over. At sikre sig er overblik og dermed lægge grundstenen til en plan, kan man få ved at deltage i fagmesser, siger redaktør Flemming Haslund.

LEDER

HVIS DER FORTSAT er virksomheder - eller enkeltpersoner for den sags skyld - der ikke har en grøn plan parat, er det oppe over.

MEN LET ER det ikke at danne sig et samlet overblik over mængden at opgaver, der følger med omstillingen fra den farve, vi lige her godt kan kalde stort, til grøn. Hverken for værkstedets eller forhandlerens ejer og ledelse, men jo heller ikke for værkføreren, førstesvenden eller lærlingen.

FOR VEL SKAL virksomhedsejeren tænke frem mod 2025 og 2030 af hensyn til sin forretning. Men det skal hver enkelt ansat jo også af hensyn til sin videre ansættelse.

MEN HVORDAN MAN planlægger sit værksteds eller egen fremtid kan man faktisk blive meget klogere på ved at besøge en værkstedsmesse - som efterårets anden af sin art, FTZ’s Messe i Odense den 10. og 11. november.

AT RETNINGEN ER grøn også i vores autobranche er klart - og FTZ understreger det med at gøre området Grøn viden til messens krumtap.

BLANDT FTZ MESSENS faste besøgende er værkstedsejer Steffan Granhøj, der tidligere har haft hjælp af et messebesøg til at få overblik over indretningen af nyt værksted. Han glæder sig til at få overblikket over alt det nye, han skal tage stilling til for at få virksomheden til at vokse videre.

MEN SOM HAN siger: "Det er så fedt at gå rundt der en hel dag og se alt det nye." Ligesom han understreger det hyggelige i at køre derned (fra Nordjylland til Fyn) i bussen med rundstykker "...og hvad er hører til i sådan en bus, som han formulerer det.

OG RUNDSTYKKERNE KAN jo så passende blive fulgt op af vaskeægte mekanikermad på messen. Og hvis det i år går som alle de andre år, er der bare rigeligt med tarteletter og meget store hakkebøffer med et helt låg af bløde løg.

JEG HAR DET præcist om Steffan Granhøj i Svenstrup - også jeg glæder mig til at komme på messe igen. PS: Jeg går efter tarteletterne...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125