23948sdkhjf

UGENS LEDER: Vi er på vej ind i IT-orkanens øje

IT i salg, IT på værkstederne, IT på lageret - IT alle steder. Måske oplever vi en IT-storm lige nu, men den nære fremtid bliver en regulær IT-orkan, konkluderer Flemming Haslund i ugens leder.

LEDER

VI HAR ALLE set, hvordan aktører inden for teknologi har sat nye standarder for exceptionelle oplevelser inden for digital detailhandel. Nye bilkøbere begynder at forvente det samme.

JEG LADER LIGE ordene stå et øjeblik: Exceptionelle oplevelser - nye bilkøbere begynder at forvente det samme.

ORDENE ER TOM Kilroys, nye global adm. direktør for Keyloop; tidligere CDK. Der er jo ikke meget gammeldags biludstilling, en kop halvdårlig automatkaffe og en brochure over Kilroys visioner, som han lancerer i forbindelse med navneskiftet og sin tiltræden.

DET ER DER heller ikke over den danske Polestar-direktør, Henrik Bangs ideer om, hvordan man bedst sælger en elbil. Det skal ske i en kombination af præsentation på nettet og fremvisning i et særligt Space Center, hvor kunden kan opleve virkeligheden som på nettet, som han udtrykker det. Og selve købet - det er online. Selvfølgelig er det det.

IT STORMER IND i salgslokalerne. Det vidste vi godt. Men at farten nu er så høj kommer med garanti bag på mange.

OG IT-STORMEN FORTSÆTTER fra salgslokalerne og ud på værkstederne. Også de skal digitaliseres mere - meget mere. Og det er nu. Det beviser FTZ, der i denne uge har udvidet firmaets topledelse med endnu en direktør. Firmaets indtil i søndags IT-chef Andreas True er nu vicedirektør og dermed medlem af bestyrelsen med ansvar for netop IT.

I DENNE AVIS taler vi med Tom Kilroy, Henrik Bang og Andreas True om de strategiske tanker bag firmaernes IT-udviklingen.

IT-STORMEN ER HER. Efter vejrudsigten at dømme - og alle andre udsigter - er vi på vej ind i en IT-orkan.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172